Ca sa te controlezi depinde de tine, dar ai putea sa te duci la un psigolog daca nu te poti controla. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoi de help da-mi pm.
Problema ta nu sta neaparat in gelozie, cat in posesivitate! Iti doresti s-o manipulezi. Daca ai putea,ai inchide-o intr-un glob de sticla pe care l-ai ascunde undeva, de unde s-o poti pirivi doar tu. Daca este frumoasa, e un dar si ar trebui sa apreciezi ca te lasa tocmai pe tine sa te bucuri de el,chiar daca, sincer vorbind, nu-l meriti dupa modul in care te comporti cu ea.Atata timp cat ea iti dovedeste ca te iubeste,se intoarce mereu, orice ar fi, la tine, atata timp cat nu ii pasa de cei din jur si nu baga in seama apropourile, de ce te framanti atat? Sfatul meu e sa ai grija de ea si sa iti schimbi atitudinea, altfel o vei pierde. Evident ca il va alege pe altul care ii ofera libertatea de care are nevoie, in schimbul unui barbat care o tine inchisa intr-o cusca, crezand ca este proprietatea lui privata.
Mult succes!
Mai Ionut care e vina ei ca o clazoneaza baietii pe strada? si ce vrei sa faca? sa stea cu haine de 100 ani sa rada toti de ea? voi nu aveti incredere unul in altul.Si poate nu o vrut s-o iei pentru ca vroia sa se plimbe pe jos, mai ales ca era frumos afara. Vorbeste cu ea deschis pe tema asta, daca nu o sa pierdeti o relatie frumoasa din cauza ta si o sa suferiti amandoi si e pacat daca va iubiti.
Am vb cu ea si a zis ca era frumos
stiu ca ma iubeste am mai pus-o la incercare si nu le-a dat credit baietilor. totul se intampla in capul meu
am impresia ca daca se uita unu la ea. sau se baga in seama. gata mi-o fura .
este fff frumoasa. nu zic asta ca e a mea neaparat. dar. multi multi multi au vrut as fie cu ea. cand am cunoscut`o.
avem 7 luni si mereu ne mai certam doar din cauza mea ca sunt posesiv si gelos.