| Sparckling a întrebat:

Am crezut ca suntem cele mai bune prietene, ca nu ne barfim una pe alta si toate celelalte... dar asta a fost doar pentru o scurta perioada.Inainte statea cu o alta fata, careia nu-i pasa de scoala, de nimeni altcineva in afara de ea si de moda.Stan-d cu ia, a inceput sa intarzie, sa ia note mici, sa se certe cel putin o data pe zi. I-am explicat si a hotarat sa o lase balta. Si asa am incepul sa ne intelegem, vorbeam din ce in ce mai mult pe mess, la telefon, afara.Cum am m-ai zis, asta a durat putin, adica doar pana la inceputul anului scolar.Parca s-a copilarit, s-a prostit, nu stiu dar se poarta de parca nu ar fi nimic daca ne injuram, facem glume de santier si nu suntem atente la ore.Adevarul e ca nici eu nu-s usa de biserica, in sensul ca stiu sa ma distrez, sa rad, dar am invatat ca totul are o limita.Si ultima data ne-am certat luni, din cauza ca eu sun "fitoasa", fitoasa insemnand ca nu-i intru in standarde (sa mercem cand vrea ia, unde vrea ia si pe unde vrea ia). De atunci nu ne mai vorbim.Eu stau cu celelalte fete si ea sta cu vechea ei prietena si inca doua fete de care se pare ca le foloseste.Si nu zic asta doar ca asa vreau eu, zic asta pentru ca multe alte fete au zis asta.De aici am ramas cu un gust amar crying. Nici nu stiu ce sa fac.De impacat cu ea sigur nu ma mai impac, de vorbit cu ia si nu prea o fac.

1 răspuns:
| elNino212 a răspuns:

Si in momentu de fata ce iti doresti sa faci daca de impacat cu ea nu vrei? Pentru ca eu unul nu vad unde este intrebareahappy