| Pumba a întrebat:

Am cumparat azi de la magazingul Vega din Iasi niste faianta care ziceau ei are un pret redus din cauza ca nu mai au multa la vanzare(lichidare de stoc). Faianta era asezata intr-un teanc alaturi de alte tipuri de fainta.Erau ambalate frumos, doar cateva placi nu aveau cutie, si culmea, toate cele fara cutie aveau o dunga galbena pe ele.Intreb vanzatorul ce e cu dunga aia si imi raspunde cum ca "s-a murdarit prin depozit". Iau eu faianta si o duc acasa, o despachetez, si chem masterul care o pune sa o vada. Ia el o placa, doua, desface toate cutiile si vede ca pe toate bucatile se afla acea dunga galbena(dunga se ia de pe faianta, daca se freaca bine). Dupa ce vede dungile imi spune cum ca astea ar fi rebuturi si cum ca toate ar fi cu un defect(o placa mai lunga ca alta etc.). Ce e de facut? Sa duc duc faianta inapoi si sa fac scandal sau sa o pun pe perete avand in vedere ca nu pun tot peretele, doar 3 randuri de faianta pe peretele care este predispus muradaririi? Dau fundita si vot! Multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| microsedd a răspuns:

Pai depinde acum ce vrei si tu daca vrei ca ceea ce vei pune pe perete sa si arate ok ar fi mai bine sa duci inapoi acele placi de faianta fiindca oricat de priceput ar fi mesterul cere ti le va pune nu vaarata ca atuncii cand pui o faianta de calitate, oricum exista posibilitatea ca sa fi cumparat din start faianta de calitate inferioara si deci sa nu fie vina celor de la magazin ci a ta ca nu te-ai uitat ce cumperi, daca insa locul unde vrei sa pui acea faianta nu trebuie sa aiba un aspect neaparat perfect poti sa o pui foarte bine si pe aia care ai cumparat-o deja. Defectele alea de care zice mesterul de lungime sunt vizibile de obicei pentru ochiul experimentat si nu depasesc 1-2mm de regula si poate fi mascat acest defect daca mesterul este priceput. Acuma totul depinde de tine ce hotarare vei lua. O zi buna

2 răspunsuri:
| © E m i ℓ y a răspuns:

Dupa parerea mea ar fi bine sa te duci sa o schimbi, doar nu vrei sa murdaresti si peretele.
Merita si putin scandal, daca nu o schimba.

| Yguaze a răspuns:

Daca placile sunt cat de cat simetrice si se potrivesc incearca sa le pui. chiar daca sunt defecte ar trebui sa se potriveasca cat de cat... in caz contrar nu le pune pe perete.