Daca il iubesti, da-il. Nu trebuie sa t-il dea numaidecat in clasa, mai stai si tu pe hol, pe afara, la baie si cand te vede isi va aminti ca are un cadou pentru tine si ti-l va aduce. Si chiar daca vine, daca e dragut si iti place, ceilalti nu vor interpreta gresit, poate chiar te vor invidia.
Daca cadoul tau special este un prezervativ, il iei in baie il dezbraci ii pui prezervativul si il folositi o sa fie cel mai tare cadou care l-a primit. Te intereseaza ce cred ceilalti colegi? Poti sa le zici ceva de genul : Eu am si voi nu aveti Ha Ha, voi va masturbati singuri ca tristii pe cand eu pot sa il chem pe el sa faca asta ha ha ha. Ma rog la cei 15 ani ai tai nu o sa iei in considerare ce am scris mai sus... Dar nu te intereseaza ce cred ceilalti colegi. Te duci, ii dai cadoul, si ii zici ca de 8 martie ( desi nu esti femeie ) poate sa te scoata in oras si gata. GL
Sa sti ca baietii doar daruiesc martisoare dar daca chiar vrei sa ii dai ceva dai un cadou as spune sa ii dai un parfum sa nu stiu gandeste-te
RoxyLove, in Moldova si in special in nord, fetele dau baietilor martisoare nu invers.