| WolfGirl a întrebat:

Am cunoscut acum un an un baiat pe net...( apropo are 16 si eu 15 ) si neam imprietenit repede. Chiar daca nu neam vazut pana acum ne simteam atrasi unul de altul deoarece ne intelegeam super bine. La un moment dat s-a suparat pe mine dar a trecut repede si acum nu mai vorbim deloc iar mie imi este dor de el. Am aflat de la cativa prieteni comuni ca el are prietena dar ma gandeam ca asta nu inseamna ca nu putem fi prieteni.Am hotarat sa ne intalnim dar o data am amanat iar a doua oara vroia sa vina cu un prieten, dar ma gandeam ca nu m-as simti in largul meu asa ca am amanat si de atunci n-am prea vorbit. Daca aveti vreun sfat cum sa redevin prietena cu el spuneti-mi pls.

Răspuns Câştigător
| Maaryyneelaa a răspuns:

Parerea mea este ca indiferent de situatie, nu trebuie sa mai amanati niciunul dintre voi, pentru ca asa o sa pierdeti si alte sanse de a va cunoaste.Si poate ca daca va cunoasteti,nu se stie niciodata,poate chiar o sa fiti impreuna si nu doar prieteni! Momentan as zice sa il cauti si sa-i spui sa va intalniti si acolo totul va veni de la sine,o sa vorbiti si vei vedea daca el chiar are o iubita,si daca are ii propui macar sa ramaneti prieteni,si daca totusi exista acea atractie intre voi, ve-ti realiza impreuna si se va naste o iubire intre voi poate, nu numai acea relatie de prietenie.Mult succes! Daca nu te superi, as vrea sa stiu si eu dupa o perioada ce s-a intamplat cu voi.M-as bucura nespus de mult sa fiti impreuna! te pup:*

3 răspunsuri:
| ganeaa a răspuns:

Ceau poate el nu vrea sa fie prieten cu tine ar fi bine sa il lasi sa ia el o decizie nu te mai gandi

| WolfGirl explică:

Noi devenisem chiar foarte buni prieteni nu avea niciun motiv sa nu mai vrea sa vb in continuare cu mine. Ms Maarryyneelaa voi incerca sugestiaa ta.

| Maaryyneelaa a răspuns:

Cu mare placere.Nu uita sa ma anunti si pe mine ce s-a intamplat cu voi.Mult noroc!