| Alihakunamatata a întrebat:

Am cunoscut de curand un baiat. din acelasi oras cu mine doar ca e la alta scoala. avem aceeasi varsta. printr-o prietena am facut rost accidental de id-ul lui si am vorbit. ne impacam destul de bine pana cand mi-a scris el o poezie. si eu am ramas fara cuvinte. dupa doua saptamani nici nu mai voia sa vorbeasca cu mine si acum nu ma mai vorbit cu el de o luna. ce a patit? astept si eu ceva sfaturi va rog. caci nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| NAdrian a răspuns:

Poate crede ca o sa ii spui poezia in grupul tau de prieten/i/e si s-ar simti asa parca ar fi o,, greseala,, poate asteapta sa faci tu primul pas,, chiar continuarea primului facut de el,, funda

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Probabil crede ca nu il apreciezi si i-ai interpretat gresit gestul. Daca ai numarul lui, suna-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate i place de tine si te evita ca tu nu cumnva sa-ti d-ai seama de asta pentru ca ii este rusine poate

| Alihakunamatata explică:

M-a evitat destul si mi-am dat seama intr-un final ca nu ma merita.am incercat sa fac eu primul pas dar,, a cam luat-o la goana,, iar eu am gasit pe altcineva. si peste ani si ani poate ma vi intalni cu el.sau nu.nu stii niciodata ce ti poate rezerva viitorul. oricum va multumesc tuturor pentru raspunsuri!big grin