Asculta-ti inima,, daca merita de ce nu? s-a intamplat asta si in cazul meu,, cea mai buna prietena a mea mi-a devenit iubita,, si suntem impreuna de 2 ani si 4 luni.astai parerea mea,, dac gresesc imi cer iertare.iti doresc mult succes in tot ce faci, sper sa iei decizia corecta? bafta
Pai nu ne-ai zis cati ani ai
incearca o relatie cu el si daca nu merge ii spui...ca doar e prietenul tau :*
bafta :X
Iesi la o intalnire cu el sau poate 2 si vezi daca simti ceva destul de putenic cat sa rupa o prietenie dar tare cat sa formeze o relatie ...ehhh ce filozof ma simt
BAFTAAA
Eu nu sunt psiholog asa ca iti dau ceva concret, real, uite: tata e mai mare ca mama cu vreo 13ani, deci...nu e mare diferenta intre voi, indiferent ce varsta aveti. cred ca ai putea incerca o relatie cu el, cine stie, probabil va merge, ca doar e prietenul cel mai bun, nu?! deci deja va intelegeti bine asa ca nu-ti fie teama. succes!
Incredibil! Ce coincidenta, saptamana trecuta, la ora de dirigentie, diriginta noastra ne-a povestit cum s-a cunoscut cu sotul ei. Intamplarea a facut ca ei sa se cunoasca de mici copii, insa el era mai mic decat dansa cu 4 ani. La liceu deja erau foarte buni prieteni, iar el i-a propus sa destrame aceasta prietenie, construind-o in ceva mai puternic. Dansa nu a fost de acord, deoarece il considera cel mai bun prieten al ei si nu vroia sa strice prietenia dintre ei. In clasa a12-a, au fost impreuna la o petrecere, putini ametiti si-au spus tot ce aveau pe inima (stiti ca omul la betie spune mereu adevarul) iar de atunci se pare destinul a facut ca ei sa mearga mai departe la facultate impreuna si intr-un final sa se casatoareasca aducand pe lume rodul iubirii lor platonice Ce bine ma simt cand ajut pe cineva