anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut o fata acum o luna. Are prieten, ea zicea ca nu ii mai place de el ca s-a indragostit de mine. Acum s-a cam schimbat situatia. Baiatul e de o luna in strainatate. Fata nu e cea mai cuminte fata, mi-a spus si ea din trecutul ei. Baiatul e plecat de vreo luna. La mine problema ca sunt virgin. Ea a vrut sa se culce cu mine de vreo 2 ori si am refuzato. Da nu ca nu am dorito, si pentru ca nu m-am simtit eu in stare in momentele alea. Nu stiu sincer ce sa ma fac cu ea ca simt eu ca fata nu prea este de incredere, am prins-o de multe ori ca minte. Nu prea raspunde la telefoane numa cand are ea chef parerea mea. Asa nu pot sa zic ca nu ma cauta, mai mult ma suna seara cand se culca ea si vorbim pe camera. Mia spus ca suntem prieteni si ca nu se stie cum vom fii. Voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Las-o balta. Ai zis chiar tu ca nu e cea mai cuminte fata. Consider ca nu ar trebui sa-ti pierzi timpul cu ea. Nu o sa poti avea o relatie serioasa, va fi doar o noapte de sex si atat. laughing

| MystX a răspuns:

Buna! Mergi dupa intuitia ta.Parerea mea este ca oarecum te foloseste sau are timp de tine doar atunci cand ii convine.Gandeste-te,daca ai deveni tu prietenul ei, nu ar exista posibilitatea sa-ti faca ce i-a facut si lui? Probabil vrea doar sex si atat. Nu merita insa e decizia ta.Analizeaza bine situatia si nu te arunca daca nu simti ca e ceea ce trebuie.

Sper ca te-am ajutat.Succes! O seara frumoasa!