Iubirea trece peste orice. Iar aceasta problema e ca inexistenta, gandeste-te la cuplurile unde ea e din timisoara si el din constanta, sau de unde ea e din chna si el din canada... si intre voi ce e ~1 km~? Hai lasati joaca si fiti impreuna, pun pariu ca o sa fiti un cuplu foarte frumos impreuna, dupa mine e clara stuatia, e clar ca te place, e clar ca o placi, de ce sa va mai pierdeti timpul? Gandeste-te cat de nocosi sunteti. Puteti sa va vedeti data la saptamana cel putin ...Eu cu fostul meu prieten ne vedeam doar de 2 ori pe luna... deci be happy, toate sunt bune si frumoase.
Daca asta e problema eu sunt sotia lu' popei marinaru
Bravo, mai! trebuie sa recunosc, in toata istoria recenta nu s-a mai intalnit asa obstacol! >>> 1-2 km! Auzi, dar ai vreo problema cu mersul pe jos?!, ca sa nu mai zic de faptul ca ai putea tu s-o iei primul in brate, si s-o saruti?!
Eu cred ca daca va iubiti puteti face orice impreuna poti gasi multe solutii dintre care eu nu le stiu pe toate dar iti zic doar una:te poti muta langa ea si asa va veti vedea in fiecare zi sper ca ti-am fost de ajutor
Twister09 întreabă: