Buna in caz ca nu stiai o fata nu face primul pas pentru ca in general baieti sunt rautaciosi si nu vrea sa pice prost, nu are suficienta incredere in tine si vrea sa vada daca cu adevarat ai intenti serioase sau doar te bagi in seama cu ea. din cate imi dau seama ai pana in 18 ani si inca nu ai multe cunostinte despre fete, poti sa consideri ca esti norocos ca probabil e o fata de treaba, la locul ei. ai rabdare o sa le cunosti pe toate cu timpul
Pai poate e mai timida si asteapta sa o saluti tu, mai ales ca ti-a dat de inteles ca te-ar placea, poate e si mai timida din cauza astea, poate ii e frica sa nu greseasca, intr-un fel probabil ca in timp te va mai saluta si ea Timpul le rezolva pe toate, ai spus ca vorbesti mult cu ea, deci ce mai conteaza cine incepe conversatia, conteaza ca vorbiti si asta e cel mai important. Dar nu socializa cu ea numai pe mess, scoate-o nin oras, la o plimbare in parc, e una sa vorbesti cu ea pe mess si alta fata in fata
Sigur este mai timida, ii e teama sa nu deranjeze, sau poate fostul prieten era deranjat de abordarea ei si acum ea este mai atenta. Dar nu-i nimic tu esti barbat si e bine sa ai initiativa.Mult succes in relatie!
Asa sunt fetele... le place sa le bagi tu primul in seama. s simt si ele mai importante asa... sau nu stiu c e in gandul lor...
Pentru ca e fata.
Nici sa nu te ashteptsi ca ea sa intre pe tine
Daca iti da de inteles ca te place.cheam'o la o plimbare sau un suc... dupa ore...sau in pauze du'te la ea si a'i sa vezi ca nu se va supara chiar deloc
Mda eu am trimis un raspuns anonim care nu stiu daca s-a publicat prin care spuneam ca sunt in aceeasi situatie dar sunt fata si ca la mine eu sunt cea care incepe convesatiile. nu cred ca facem parte din aceeasi poveste dar de curiozitate de unde esti?... si chiar daca nu facem parte din aceeasi poveste macar da-mi-un semn cv poate ne sfatuim reciproc
Doamne ce asemanatoare e povestea parca am scris-o euu nu imi vine sa cred. si app sunt boboaca. nu imi spune ca si tu:-o!
misauratcuviata întreabă: