| Unsmilecucireasadeasupra a întrebat:

Am cunoscut o fata pe net in urma cu cateva luni. Ne-am inteles foarte bine si a ajuns sa imi fie o sys. Cu vreo 2 saptamani in urma a inceput sa fie din ce in ce mai trista si s-a tot taiat pe maini, iar de 2 ori s-a taiat atat de tare incat a pierdut mult sange si a lesinat. Noroc ca a gasit-o prietenul ei si a dus-o la spital. Acum a inceput sa spuna ca nimeni nu o iubeste si ca nu mai are pentru ce traistraight face. Imi este frica pentru ca ma astept ca in orice momentsa o faca, si nu vreau sa o pierd. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Kry_9749 a răspuns:

Este o situatie foarte dificila, parerea mea fiind ca ajutorul prietenilor reprezinta un lucru extrem de important, dar el sa nu fie singurul oferit. Ea are nevoie de un ajutor mai special... daca sti la ce ma refer. Tu trebuie sa fi langa ea, si cel mai bine ar fi so impidici sa se taie... asta unu la mana, si doi la mana sa incerci sa ii inlaturi aceasta tristete si sa afli motivul ei.
bafta :* tina'ma la curent cu ce se mai intampla

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

La psiholog cu ea.Nu trebuie asteptat mult timp.Pentru ca atunci cand nu ai nimic in cap, e posibil ca plictiseala rezultata sa te impinga la prostii

| vanceaoana a răspuns:

Fii mereu alaturi de ea sprijino moral arata-i ca in viata ei sunt persoane care tin la ea.

| justmestef a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa stim cati ani are.trebuie vorbit cu parintii urgent dar daca are 14 ani poate fi o chestie de moment deoarece la varsta asta multi tineri se izoleaza

| xxxxxcata a răspuns:

Prietena ta are nevoie de un control medical și oameni apropiați lângă ea. E foarte posibil ca nici dragoste din partea părinților să nu fi primit.

| ßaßy_7039 a răspuns:

Intreab-o de ce e trista si poate veti rezolva impreuna problema ei