anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut un baiat acum vreo luna de zile la Brasov(eu sunt din Valcea). Doar ca era cam baut si nu-si mai aminteste foarte bine ce a facut atunci. La prima vedere parea ok si mi-ar placea sa mai vorbesc cu el macar ca amici. Am numarul lui de telefon dar nu stiu daca sa dau vreun semn sau nu...adica daca nu mai stie cine sunt? Voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pai da...era baut, deci cred ca sunt slabe sanse sa te mai recunoasca daca ai si zis ca "nu-si mai aminteste foarte bine ce a facut atunci".
Dar un telefon, nu este nimic rau, poti incerca sa vezi. poate totusi isi mai aminteste cevathinking
Succes.

mariana
| mariana a răspuns:

In locul tau eu l-as lasa in sertarul cu lucruri inutile pentru ca, daca este tanar si se delecteaza cu bautura, incat sa nu-si mai aminteasca ce a facut, cred ca are deja o problema si tu ti-ai complica viata avad un asemenea prieten.
Nu intretine acest gen de relatii cu persoane cu obiceiuri vicioase ca, vei avea doar de suferit, pentru ca bautura este unul din "drogurile" insidioase care se infiltreaza in viata anumitor indivizi si care dau dependenta, iar traiul celui din anturajul unui betiv, este poluant si riscant uneori pentru ca, la betie, unii oameni, pot deveni violenti si sunt de nesuportat.
Indreapta-ti atentia spre omeni care sa te merite si acorda-ti sansa de a avea prietenii doar persoane care sunt "aproape" de normalitate, pentru a nu avea neplaceri pe viitor.

| cary a răspuns:

Daca era baut asta nu inseamna neaparat ca nu isi aminteste nimic...incearca...nu pierzi nimic... dai un beep...sau trimite-i un mesaj...va amuzati putin si poate cine stie... poate o sa iasa ceva!

| Lucifer666 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti foarte bine;
-Cati ani avea? La varsta lui asa ar fi trebuit sa fie BEAT
-Daca era beat. ce te-a facut sa-l placi? Era frumos si cu bani?
-Tie iti place sa ai un prieten care in fieacare saptama se imbata la discoteca sau la vreo petrecere... Iti garantez ca o sa se mai imbete si altadata deoarece ei gandesc ca e un lucru bun sau COOL cum vrei...
Poate pare absurd dar eu am 16 ani si nu am baut tot anul decat .hai sa zic 1 bere... alti de varsta stau in fiecare seara afara cu berea si tigarea in mana... se imbata ca porcii si pe urma se iau de copii mai mici sau de fetele care le vad...

gandeste-te ce vrei:...

Sa ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu spun sa uiti ca l-ai cunoscut, ce crezi tu ca ai in comun cu un baiat care se delecteaza cu spritul? De ce vrei sa te legi la cap, daca nu te doare? Vezi-ti de viata, de adolescenta, nu iti umbri tineretea cu asemenea "specimene".

| runnyzip a răspuns:

Da, deci daca zici ca era baut, nici slabe sanse nu mai ai sa-si aminteasca de tine pentru ca omu la bautura nu prea mai stie ce face, doar el sa fie o exceptie de la regula sa-si mai aminteasca cate ceva.

Cat despre faza cu telefonul, cred ca ai putea sa incerci poate poate cine stiewinking

| Thestiffmeister a răspuns:

Lasa-l...cauta altu' care nu bea

| elena980 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa incerci...stii vb aia "incercarea moarte nare"... dar ai grija cum vb cu el caci s-ar putea sa nu mearga...nu-i spune din prima cine esti si ce-ati facut acolo... ia-l pe ocolite... dar te-as sfatui ca prima data sa-i trimiti un simplu sms...

Succes!