| sexychick_4075 a întrebat:

Am cunoscut un baiat. El ma iubeste cu adevaat si imi arata in fiecare minut asta.Imi spune ca ma iubeste si il cred prin felul cum vorbeste. Nu ma simt atat de atrasa de el, dar il iubesc ca pe un frate.NU stiu ce sa fac.Ma iubeste mult si nu vreau sa il ranesc.As vrea sa fiu cu el pentru ca stiu ca ma pretuieste foarte mult si nu ma mai iubit nimeni atat de mult, dar nu ma simt atat de atrasa de el si mai e o problema, e mai scund ca mine cu vreo 7 cm.

Răspuns Câştigător
| Ruxyana a răspuns:

Ceau
hee hee nu conteaza inaltimeahee hee
acum 2 anii un baiat care este cu o clasa mai muca ca mine iar eu sunt mai mare ca el cu 4 lunihee hee ii placea de mine si era mai scund ca mine cu vreo 10 cmhee hee
m-a intrebat daca vreau sa fiu cu ellaughing iar eu i-am spus cand mai scresty la inaltimelaughing, de atunci in fiecare zii ma inebuneste ca so inaltat cu 1 cm ba cu 2 laughing si acum este cat minehee heesa facut foarteee frumos si are un caranter super fain si o zis ca o sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el cand o sa fie mai inalt ca minelaughing si i-am spus ai tu timp sa asteptii pana atunci si mi-a spus :am asteptat sa fiu cat tine la inaltime nu?laughing
decii acel baiat tine mult la tine si tu la el numai ca nu iti dai tu seama acumhee hee
daca v-ati despartii si daca l-ai vedea cu alta sunt sigura ca ai fii foarte geloasa pentru ca si tu tii la el numai ca nu stii decat in subcontientul tau...
vrei peste cativa ani sa il vezi ca se inalta si ca se face mult mai frumos si ca nu te mai baga in seama...nu este vorba ca nu esti atrasa de el esti atrasa dar cred ca te deranjeaza faptul ca el este mai scund ca tine:Sbig grin
daca spui ca te iubeste chiar vrei sa dai cu piciorul in tot... unde mai gasesti asa un baiat care sa te pretuiasca? foarte RAR, pentru ca unii baietii sunt altfel eu una as fi foarte fericita daca as avea una semenea prieten:X:X
mult succes inainte si ai grija de tine:*love struck

6 răspunsuri:
| Mirela a răspuns:

Huh. o poveste asemanatoare am si eu.doar ca nu e mai scund.mnoh si el la fel tinea f mult la mine.si ink tine[a trecut km 1an d cand mi. a zis ca tine la mine], dar i.am explicat frumos ca nu pot fi cu el, deoarece il vad doar ca pe un prieten, si vazand ca i.am explicat frumos m. a inteles.Acum suntem cei mai buni prieteni love struck suntem in aceeasi sc. dar pacat ca d la anul o sa fim la licee dif.

In leg. cu tine, cel mai frumos[daca nu vr sa fii cu el, chiar daca tii la mult]ar fi sa ii explici >big grin

| silver19 a răspuns:

Daca nu-l iubesti n-are rost sa mai stai cu el, spune-i ca il iubesti ca pe un frate si o sa inteleaga daca tine la tine!winking

| Lorelai a răspuns:

Daca tu nu te simti atrasa de el, atunci nu are rost sa fii cu el doar pentru ca el te iubeste. E adevarat poate il vei rani, insa e mai bine sa nu fii cu o persoana daca nu simti nimic pentru. Iubirea ori exista de la inceput ori, nu e adevarat ca vine pe parcurs. Cee ce poate veni pe parcurs e doar atasament. Oricum nu are rost sa fii cu el, fiti amici in continuare, e mai bine asa. Si sa stii ca poti intalni un baiat care sa te iubeasca si pe care sa il iubesti si tu la randul tau si e mult mai bine asahappy Bafta!

| LucianaaaX a răspuns:

Daca nu-l iubesti nu te combina cu el.Ca o sa va stricati prietenia.Mai bine ramaneti prieteni.

| Incubus a răspuns:

Il iubesti ca pe un frate dar vrei sa fi cu el? inaltimea nu conteaza dar iubirea da(daca nu e nu e si pace)

| madalykuka a răspuns:

Sincer nu te combina cu el doar din obligatie sau mila,
si sti de ce smug?
pentru ca iubirecu forta nu merge...
spune-i frumos ca il iubesti, dar o iubire frateasca,,,
oricum sincer?smug cati ani are? poate esti prima lui iubire si e normal sa te placa ff mult, dar cum spuneam iubire cu forta...
spune-i ca vrei sa fiti amici, dar doar atat