Lasa`l pe vecinu`daca te-a inselat de mai multe ori,o sa te mai insele,pentru ca s`a invat asa, el te inseala, tu il ierti.Ai face mai bine sa-ti vezi de actualul prieten, care pare ca tine la tine.O sa-l uiti pe fost in cele din urma.Mult noroc
Ciudat dar un lucru asemanator mi se intampla si mie numai ca la mine parintii sunt impotriva baiatului pentru ca este golan. Dar eu am hotarat sa raman tot cu el, chiar daca si pe mine m`a inselat de nespuse ori l-am iubit si inca il iubesc prea mult ca sa ii pot reprosa ceva. si tine minte ca relatiile la distana nu merg. Deci parerea mea e ca ar trebui sa ramai cu el, cu vecinul. oricum daca vrei sa vorbim ma gasesti pe id-ul asta denisyck_kat96. te pup
Daca te-a inselat nu te iubeste lol nu mai crede prostii fi cu baiatul celalt nu cu golanul ala
Daca te-a inselat nu te iubeste lol nu mai crede prostii fi cu baiatul celalt nu cu golanul ala a da am vazut ca e relatie la distanta atunci niciunul dintre ei 2 ca relatiile la distanta nu merg
Eu te sfatuiesc sa iti asculti inima. dDar totusi, daca te-a inselat inseamna ca el nu te respecta si nu te pretuieste la fel de mult pe cat il pretuiesti tu pe el. Daca as fi in locul tau nu i-as mai da nici macar o sansa.Mai ales ca li-ai iertat de multe ori.Nu merita, dar faci cum consideri tu ca este mai bine.