Sa il uiti? poti sa uiti pe cineva la comanda, mai ales cand te vezi cu el in fiecare zi?
Nu-l cunosc, deci nu pot sa-mi fac o parere despre el, dar este posibil sa se comporte rece ca sa para mai cool si sa ii dai mai multa importanta.
Eu personal l-as lua deoparte, si i-as reitera faptul ca imi place de el, dar ca nu este chiar singurul baiat din univers, si ca daca doreste o relatie cu mine ar fi o idee buna sa nu dea cu piciorul sansei, si sa se comporte adecvat.
Daca iti place asa de mult de el, de ce sa uiti? Uneori trebuie sa speri si sa crezi in ceea ce iti doresti, nu poti sa pleci ca un las.
In primul rand, te-ai gandit ca raspunsul tau din vara l-a afectat? Baietii nu arata niciodata daca sunt ranitit, pentru ca ei vor sa fie cei care ranesc, nu neaparat si in acest caz, insa poate schimbarea lui de comportament si schimbarea faptelor sale se trag din ce s-a intamplat in vara, poate ca acum daca vede ca il placi se va chinui sa te faca sa suferi si sa-ti ofere accelasi refuz. Nu cred ca exista persoane care sa lase ceve neiertat.
Insa daca vrei ceva trebuie sa obtii. Uneori doare mai tare daca renunti la un lucru, decat daca suferi dupa acesta. Si eu am renuntat de multeori la un tip, am incercat sa nu-l mai plac, sa opresc toate sentimentele mele pentru el, insa ghici la cine ma intorceam mereu? Dupa toate noptiile cand gaseam motive sa renunt, tot la el ma gandeam. Intr-adevar, am suferit, insa cand am reusit sa-i dau drumu cu adevarat, nu a fost pentru ca am vrut sau pentru ca m-am straduit, ci pentru ca vedem ca nu ajungeam nicaieri cu el.
Deci, sfatul meu e sa nu renunti, la un moment dat se va intampla natura, insa ai putea sa te afisezi indifernta catre el, o gluma cu subinteles, o privire "ochi’n ochi" si cam atat.
Mult noroc.
P.s : poate imi trimiti un mesaj cu sfarsitul acestei povesti intrigante.