Hey
Daca pui problema asa nu e bine deloc. Pote o sa-ti placa,poate nu e fotogenic,multe persoane arata intr-un anumit fel in poze si in realitate sunt mai dragute. Daca spui ca el e din Brasov si tu din Iasi,nu vor exista probleme la despartire,pentru ca distanta e buna in astfel de situatii.Te vezi cu el, vezi ce fel de persoana e si daca iti place continui, daca nu, motive sunt 1000, poti spune ca nu crezi ca o sa mearga relatia, sau parintii nu sunt de acord cu relatia voastra, sau ca, consideri ca diferenta de varsta e prea mare si ca tu cauti pe cineva mai apropiat de varsta ta...Nu trebuie sa-ti bati capul cu astfel de probleme, sunt altele mai grele.Dar sa stii ca degeaba e superb un baiat daca e prost de bubuie, mai bine mai comun si cu ceva creier in cap.Asta e parerea mea, tu faci cum consideri
Nici nu ai idee peste ce obsedat poti da pe net, dar daca tie ti se pare normal la 16 ani sa te intalnesti cu necunoscuti cu 7 ani mai mari ca tine e problema ta si descurta te singura cu consecintele
Tunci il ignori, iti schimbi nr de tel... si gata! Vezi daca ai vrut sa vorbesti cu astia de pe net?
Sa stii ca nu este bine deloc sa te intelnesti cu tipi de pe net.Niciodata nu stii peste cine poti da. El te poate vraji (in sensul de a crede ca este om bun) cand vorbiti la telefon, poze, Web sau mai stiu eu ce... Parerea mea este ca ar trebui sa-i spui sincer ca nu mai vrei sa ai de aface cu el. Daca nu vrei poti sa te intalnesti cu el dar nu inainte sa tatonezi putin terenul. Mai bine du-te la intalnire cu un verisor si pune cativa prieteni sa fie prin apropriere in caz de ceva rau.
PS Stabileste intalnirea intr-un loc populat de unde poti primi ajutor de la oamenii din jur
vixter2001 întreabă: