| Anya_1437 a întrebat:

Am dat astazi teza la matematica si nu am stiut decat un sub-punct.Si cred ca imi iese 3straight face...acum e faza de mama ca ea e problema...cum pot sa ii zic. daca afla ca am luat 3 la teza la mate face mai rau ca trenul. E cam crizata. Voi aveti mame asa? Cum fac sa vorbesc fata in fata cu ea fara sa inebuneasca? Eu i-as dori sa se duca la pshiolog. Dati-mi si mie sfaturi plss dau funda!

Răspuns Câştigător
| BlueBroom a răspuns:

Si maicamea e la fel.Se crizeaza foarte rau daca as lua o nota mai mica ca 8 la matematica(si pentru acel 8 se crizeaza daramite pentru o nota mai mica). Pentru ca stiu cum ar face mama mea ti-as sugera sa-i spui direct in fata pentru ca daca ai-ai spune pe ocolite sau ai minti-o ar face si mai rau.
Mult mult mult succes!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Siiiigur, mama ta munceste ca tu sa ai un trai decent, sa ai ce haine vrei, sa manci bine, dar este crizata si trebuie sa-si faca control la cap pentru ca se supara pentru un amarat de 3?
Stii ce as face in locul ei? Te-as trimite undeva la tara, sa dai la sapa toata ziua si sa vezi ce poti ajunge fara un pic de carte. Poate atunci ti-a veni mintea (tie nu ei) la cap.
Pune mana pe carte si lasa fumurile si iluziile tale de doi bani, ca nu ajungi nicaieri asa.

| Lalysuka a răspuns:

Eu stiu... hai ca mama e ca mama dar gandeste-te si la media ta. Ma rog ii spui mamei direct si poate va intelege. A fost si ea eleva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai spui ca n-ai inteles