| IonutValeriu a întrebat:

Am dat de un comentariu de al meu la o melodie pe care l-am lasat acum 4 ani, atunci cand o ascultam si mi-am readus instant aminte de ziua si momentul in care l-am lasat. Efectiv..au trecut 4 ani, s-au intamplat atatea in astia 4 ani..si totusi, simt ca ieri l-am lasat. Eram mic, nu stiam nici 20% din tot ce stiu acum, iar intr-o fractiune de secunda, boom, au trecut 4 ani. Sunt genul de persoana care amana sa bata fierul atunci cand e cald..nu stiu nici eu de ce fac asta. Prefer sa mai treaca timp, iar dupa ce trece..regret ca am preferat asta. As fi putut sa fac muuuulte lucruri in trecut, acum regretand ca nu le-am facut, desi tot cam la fel fac si in prezent. Faza cu comentariul lasat acum 4 ani, a dat de inteles cum ca timpul efectiv zboara..mai repede decat orice. Ce sfaturi mi-ati da pentru a putea sa renunt la amanatul asta al lucrurilor? Imi doresc sa nu o mai fac, insa..nu stiu, ceva ma tine. Mai nou am inceput sa si cant, de aproape un an mai exact. Am avut o piesa inregistrata in calculator si am publicat-o de abia peste jumatate de an. De ce? Nu stiu. Probabil daca o publicam imediat, avea alte numere acum si aveam de castigat mai multe. Nu stiu ce sa fac sa scap de asta. Dau vina de fiecare data pe faptul ca "nu ma simt pregatit acum" dar nu e asa, stiu ca ma mint singur. Cand realizez cum zboara timpul..si ca 4 ani au trecut intr-o fractiune de secunda. Cel putin asa simt eu, imi vine sa innebunesc. Se duce viata imediat si eu prefer sa aman lucrurile. Vreau sa scap de asta, sa fiu liber, insa am o lupta de purtat cu mine insumi, grea. Ce sfaturi aveti pentru a scapa de chestiile astea nasoale?

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"Se duce viata imediat si eu prefer sa aman lucrurile...Ce sfaturi aveti"

caută-ți o indeletnicire plăcută, utilă, captivantă