| Coryna12 a întrebat:

Am dat de un tampit care am inceput sa am o relatie.Dar mereu dadea aluzie la sex, il refuzam mereu.am 16 ani si nu-s pregatita plus ca nici nu-l cunosc inca bine tare.A zis ca daca nu vreau o relatie cu el,ca cica pentru el tare mult conteaza sexul,sa o terminam.I-am acceptat propunerea si i-am intors spatele.A fost o petrecere a unui coleg de clasa, facea 17 ani,era si el acolo, se cunosc.A vrut sa-l iert dar i-am zis sa fim doar simpli prieteni.Nu stiu ce a fost mai departe la acea petrecere, stiu ca m-am trezit intr-una din camerele colegului omagiat aproape dezbracata.Am vrut sa cer explicatii dar mi-a zis rece sa ies afara.Nu mai intru in detalii,cert e ca tampitul cela facuse ceva cu mine la acea petrecere sa ma ameteasca,ma dezbaracat, nu mai stiu sunt virgina sau nu dar mi-a plasat cateva poze pe un site foarte urat.Colegii,profesorii si chiar parintii ca au aflat ma privesc urat,si cat incerc sa le povestesc parintilor,sa le zic cum a fost,nu vor sa ma creada, imi vorbesc rece de parca nu as fi fiica lor.Ma simt penibil,niciodata nu i-am facut de rusine, dar nu a fost vina mea.Acum acel idiot cand ma vede trece pe langa mine si imi zambeste,am vrut sa-i vorbesc, dar de ce sa-mi stric nervii cu ei.Nu stiu ce sa fac cu parintii, chiar nu stiu.Nu stiu daca mai sunt virgina,cum se poate afla? Dar mai ales parintii,chiar nu stiu, imi sunt cei mai scumpi pe lume. Oare trebuie sa te razbuni pe o fata doar ca a refuzat sa faca sex cu el? Nu au minte baietii din ziua de azi sau ei se gandesc doar cu p...a

3 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Du-te la ginecolog

| ElenaSA a răspuns:

Ai grija si tu cu petrecerile. Daca persoanele nu sunt de incredere mai bine nu te duci.Mergi cu parintii la ginecolog.Succes!

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Aici nu se pune problema de ' imi stric nervii pe un tampit'. Aici e serios.Incearca sa te pui bine cu baiatul respectiv, iar dupa aceea sa il intrebi frumos, ce s.a intamplat. Lasa-ti parintii cateva saptamani, pentru a se obisnuii cu ideea ca nu i.ai mintit