| Mihaela2023 a întrebat:

Am dat numarul de telefon unui baiat si din ziua aia primesc apeluri de la alte numere.
Aseara m-a sunat un individ si a spus că are numarul de la un prieten, i-am trimis poza cu acel baiat si spune ca nu il cunoaste!
Pretinde ca altcineva i-a dat numarul.
Primesc apeluri de la inca 5 numere.
E posibil ca baiatul ala sa fi dat cuiva numarul meu si sa fi ajuns numarul prin altcineva?
Cum pot afla adevarul?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Foarte rau faci ca raspunzi acelor numere necunsocute si mai ales ca le trimiti poze.
Asa ceva NU se face niciodata!
O sa primesti de la sute de baieti apeluri fiindca ai facut o greseala care nu se face niciodata. Schimba-ti numarul de telefon si nu-l mai da niciodata, celor necunsocuti.

| Mayhem666 a răspuns:

De aia numarul de telefon nu se da oricui. Mai ales cuiva pe care nu cunosti de foarte mult timp.

| wildthing a răspuns:

Stii deja adevarul. Evident ca retardatu' ala a dat numarul la altii. "Whenever there is any doubt, there is no doubt."
Alta data fii mai atenta cu cine stai de vorba si cui dai numarul. Ala nu are nici o farama de respect pentru tine. Te-a tratat ca pe o...stii tu ce.

| outsidethebox a răspuns:

Ai doua metode in a aborda aceasta problema:
- ca sa stii cu siguranta, ar fi precum ai cauta acul in carul cu fan, fara sa stii mai intai unde este carul!
- sau, te rezumi la sintagma: "merge ca o rata, arata ca o rata, macane ca o rata, oare ce piate fi?"

| KruXX01 a răspuns:

Nu te panichezi degeaba este doar o coicidenta