Dar stiu ca te pricepi sa iti alegi prietenii Cred ca asa cum tu il placeai si l-ai despartit de prietena lui, asta patesti si tu acum. Karma
Incearca totusi sa iei ceva bun din asta, sa inveti cate ceva. In plus, a zis ca nu e pregatit de relatie, putea sa zica "ca nu ar avea niciodata o relatie cu tine" dar a fost totusi dragut.
Eu zic sa il lasi o perioada, sa nu mai il cauti. Daca simte totusi ceva pentru tine o sa te caute el
Buna! Posibil sa ii treaca dupa ceva timp. Cel mai este ar fi sa ii lasi putin spatiu acum. Cat despre tipa...aceea nu mai este prietena ta, clar.
Cel mai probabil da, dacă te iubește. Iar prietena ta e o asfurisită și o bârfitoare. Și-a bătut joc de tine. Tu ai avut încredere în ea. "Cată dezamăgire, merge pe urmele speranței"... Cât de fericit e cel ce nu așteaptă recunoștință...
Nu mai ai ce face, decât să mergi mai departe Încearcă să nu te mai deschizi atât de repede în față unor oameni care nu știu nimic despre tine Pe viitor, nu îți mai arăta slăbiciunile nimănui, pentru că oamenii sunt răi și își bat joc. Și eu am probleme, dar nu le expun aici. Am învățat să zâmbesc, chiar dacă e greu și să merg mai departe. Tu mergi înainte, capul sus și învață din greșeli. Poate vei găsi pe altcineva ...
https://Facebook. watch/6tg3ICHcB-/ Deschide acest scurt videoclip de incurajare! Mai multe găsești la mine pe Facebook, pe Botezan Radu Daniel, cu aceeași poză de profil ca și aici. Sănătate!
Imi pare rau sa iti spun, insa aici el are dreptate... Trebuia sa ii spui lui ce simti si ce crezi, nu noua. Corect, poate iti era frica de reactia lui posibila, insa e gresit ca nu i-ai zis nimic din tot ce ai scris aici si despre faptul ca scrii povestea voastra pe un site. Din moment ce a iesit dintr-o relatie e clar ca sufera si ca nu are cum sa inceapa o noua relatie pana nu trece complet de cea veche, iar finalul trist pe care el si fosta l-au avut nu cred ca il ajuta prea mult, din moment ce erai implicata si tu in el. Lasa-l sa se linisteasca, sa isi faca ordine in ganduri si in sentimente (cum se zice). Daca ii dai timp si spatiu va fi mai bine. Daca te iarta sau nu e doar alegerea lui, insa ar fi bine sa il lasi o perioada, nu mai insista daca vezi ca nu isi doreste nimic.
Fiindca esti razgaiata si nu-ti pasa de nimeni, manipuland oamenii ca sa capeti doar ce-ti doresti.
Ti-am spus-o si te-ai suparat pe mine, dar acum s-a confirmat.
Eu pe deoparte cred ca ai făcut ceea ce trebuie, nu ai avut puterea sa i spui lui fata în fata ce simți și asa sunt majoritatea oamenilor mulți nu au puterea sa spună ce simtă, ai făcut pe deoparte ce trebuia dacă nu iai putut spune lui ai spus altor oameni care te pot ajuta cu un sfat, și sa știi ca multă lume trădează, niciodată sa nai încredere în nimeni fiindcă lumea e rea și invidioasa mai bine un străin de cât un prieten, acum tot ce trebuie sa faci este sa ii dai timp sa se gândească, eu cred ca tot raul care ți s-a întâmplat. pana acum se va transo în bine, ai sa vezi
Nu merge să deschizi link-ul, trebuie să scrii "F b" în loc de "Facebook" Sănătate!