| bunicisibuni a întrebat:

Am dat simularea. Si mi s-au imprimat datele pe coala cealalta. :/ Ideea e ca profesoarele de acolo ne-au zis de abia dupa ce am scris ca trebuia sa desfacem. Mi-o anuleaza? sad Daca o anuleazamai intru in examen?

4 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Stai linistit ca nu ti se va intampla nimic. Corectarea o face, la prima mana, profesoara clasei si ea nu va va taxa pentru nimicuri. Notele de la aceste simulari, de obicei, nici nu se trec in catalog. Este o testare prin care vreau sa vada cam ce rezultate ar fi la examen si sa mai remedieze din probleme pana la sfarsitul anului.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E simulare nu iti anuleaza nimeni nimic stai calm, dar la examen sa fii atent

| IAmAFreak a răspuns:

Da, normal ca mai intri la examen, nu trebuie sa te panichezi laughing sunt doar niste simulari, au rolul de a va obisnui cu procedura. Probabil ca nu ti-o va anula, pentru ca e simulara, dar daca se intampla nu e mare lucru. Ideea este ca la examen sa stii ce ai de facut si sa nu gresesti atunci big grin Sper sa iei note mari, succes >big grin

| dedeandreea1007 a răspuns:

Trebuia sa spui supraveghetorului sa iti anuleze foaia aia si sa iti dea alta foaie de examen. Si eu am patit exact la fel, dar am cerut sa mi se anuleze foaia, si am primit alta. Dar chiar daca ti-o anuleaza, tot intri in examen. Succes! kiss