| madutza5073 a întrebat:

Am de ales intre doi baieti! unu pleaca in italia inapoi peste 2-3 saptamani si unu cu care sunt deja! prietenu meu a aflat ca m-am sarutat cu baiatu din italia si a zis ca ma iarta desi nu ar vr sa se mai intample ca ne certam! in schimb baiatu din italia imi suporta unele fite si nici lui nu ii pl sa vb despre prietenu meu dar totusi o face pentru mine! eu ii plac pe amandoi! baiatu din italia mi-a cerut sa il mai sarut odata, asa, de plecare, da daca afla prietenu meu ne certam! ce ar trebui sa fac? multumesc!

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sa nu-l mai saruti. Ori esti cu prietenul tau, ori esti cu tipul din Italia.
Pana la urma, mai nou un sarut inseamna combinatie. Poti vb cu priet tau si sa-i ceri despartirea, si sa te combini cu tipul din Italia. Faci cum consideri ca e mai bine.
Depinde de cine iti place mai mult.
Pa, pahappy

| CokoStar a răspuns:

Cupleaza-te cu tipul din Italia daca ai spus ca-ti suporta fitele, poate e bogat.

| divinuu a răspuns:

Saruta-l pe cel din Italiawinking cand sunteti singuri si pune-l sa-ti promita ca nu va mai zice la nimenihappy

| Bingobar a răspuns:

Eu zic sa te potolesti si sa ramai cu asta d-acasa. Oricum, daca mai stateai cu ala din Italia, te plictiseai de el la un moment dat daca te aproba la orice.
Stai in banca ta si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna ma.iti garantez ca te voi ajut mult