| Razviiiiiiiiii a întrebat:

Am de facut un proiect cu "Copilaria" (am mai spus asta)... aaa si vreau sa fac un sondaj de opinie, deci aceasta intrebare este pentru cei care au trecut de copilarie si sunt adulti sau si mai tineri. Ce a insemnta copilaria pentru voi?(reept intrebare pentru. cei mari), dupa ce ati dat raspunsul va rog sa va scrie numele si prenumele si cati ani aveti.Repede ca maine trebuie sa predau proiectul.

2 răspunsuri:
| Salamandra_6782 a răspuns:

Ce inseamna pentru mine? O adunatura de amintiri, nazbatii, regrete, bucurii, toate adunate sub semnul inocentei pe care o are orice copil.

S-C-C : 16 ani. mai mult nu pot spune. daca vrei ia-l in considerare daca nu. asta e :d. Succes :*

| CandyTetris a răspuns:

Pentru mine copilaria a fost un continuu razboi impotriva lumii.Niciodata nu am reusit sa ma inteleg cu copiii,nu le intelegeam jocurile,nu intelegeam de ce se certau,nu intelegeam de ce umilinta altora era o sursa de amuzament,motiv pentru care nu vorbeam cu ei prea des ci imi petreceam timpul cu copii care terminau gimnaziul,copii de liceu sau copii de facultate(prietenii surorii mele). Asta, faptul ca eram preferata doamnei invatatoare, si problemele de sanatate care ma tineau uneori saptamani departe de scoala, ma facea tinta dispretului tuturor copilor de varsta mea.Asa ca, pentru mine copilaria a fost o lupta, intre mine si dorinta de a ma integra.
Cora Maulean:17.