Cu cele mici poti face o baie asa am si eu, sau poti face camere de jocuri de ex carti, scufundarea barcilor, zincoz etc.
Eu am un webkinz si am 11 camere si doar 1 mica : o baie
Nu prea cumpar mici mai mult mijlocii si mari si gradina am 2
Sau poti sa-ti faci o camera ca un fel de camara unde pui borcanele de dulceata de la jocul gradina marmelada si niste frigidere unde pui mancarea
Nu exista nicio posibilitate de ati vinde camerele. Daca doresti sa nu irosesti camerele iti recomand ca si ceilalti oameni, sa le decorezi. Sper ca ti-am fost de ajutor .
Eu am 6 camerela un porc de guinea.
Nu le poti vinde.
Cumpara-le mai multe obiecte si in felul asta le vei folosii util.
Si eu am doua animalute webkinz si am 8 camere.Am o bucatarie, o baie, o camera in copac, o gradina, camera lui liana, camera lui pufulica, o plaja, si un salon pe care il folosesc de craciun.
Acum sa trecem la problema ta : camerele mici nu le poti vinde (de fapt nu poti vinde nici o camera), poti sa iti cumperi mai multe lucruri care iti trebuie si le pui in camere.Sau iti poti face plaje ca si mine, salon de Craciun.
Funda?
De EXEMPLU poti sa le faci o camera de trofee, una de muzica, un de dans, o mcamera de petreceri, un salon spa, o camera npreistorica, un cinema cu un televizor plasma uriaas o camera cu frigidere sau mai cumparati animalute, poti sa iti faci o gradina etc.
CiobanuSteluta întreabă:
anonim_4396 întreabă: