| Vladutz2012 a întrebat:

Am dezamagit pe cineva pe care cunosc din vara. S-a intamplat acum vreo luna, in fine, respectiva peroana a trecut peste, macar aparent. Acum cred ca am facut-o din nou, sau asta este parerea ei, si nu mai vorbeste cu mine. Ma evita, imi evita privirea, absolut orice contact. Am incercat sa trag putin de ea sa vorbim, dar refuza, e clar ca e ceva grav, nu neaparat motivul(nu il stiu), cat supararea ei. Nu stiu cum sa procedez acum. Sa o las in pace de tot, sa o las o perioada si sa mai incerc dupa? Nu vreau sa fiu insistent, e clar ca nu as obtine nimic, dar vreau sa ii arat ca imi pasa si ca nu sunt indiferent fata de ce se intampla. Nu vreau sa aud de cadouri, niste sugestii legate de ce atitudine ar trebui sa am si cum sa ii dovedesc ca imi pasa. Multumesc frumos! Funda, desigur. happy

2 răspunsuri:
| Moisie a răspuns:

Las=o o perioada si incearca sa nu o bagi de loc in seama, dar neaparat da'le atentie mai mare fetelor de langa ea si sa te comporti fata de ea ca si cum ea nu ar exista!
Asta de mai multe ori pina vei gasi o oprtunitate sa-i te apropii de ea!
Daca nici asta nu tine...atunci poti sa o uiti!

| Lorena7712 a răspuns:

Pai. Sa o luam cu inceputul. Cand o mai intalnesti intreab-o motivul pentru care e suparata pe tine iar daca nu iti raspunde las-o un timp. Cand esti suparat ai vrea ca toata lumea sa te lase-n pace; in lumea ta. Stiu cum e sa fii suparat oh go on. Acorda-i ceva timp; incearca sa aflii de ce e suparata. Eventual intreaba-i pe prietenii ei apropriati. Trebuie sa ii dovedesti insa ca iti pasa pentru ca daca nu vei face nimic o vei dezamagi mai tare si sansele sa va impacati scad. Nu e bine sa fii insistent; daca nu esti placut undeva mai bine te retragi cu si lasi o impresie cat de cat buna decat sa ajungi sa fii urat. Prietenia e fragila si increderea se castiga foarte greu si se poate pierde in 2 secunde.
Spune-i ( chiar daca nu vrea sa te asculte ) ca e importanta pentru tine si asa mai departe.
Sper ca te-am ajutat!