| Xplicit a întrebat:

Am diferite cicatrici pe maini, majoritatea pe mana dreapta, pe spate, pe obraz una de 6 cm. Pun o poza cu cicatricile de pe pumn, una este o taietura noua.Va rog sa imi spuneti daca arata rau si cum pot sa scap de ele.Mentionez ca nu m-am taiat singur, nici nu am avut accidente de masina etc http://tinypic.com/r/30sy1q1/7

Răspuns Câştigător
| Rebecca a răspuns:

Cicatricile te fac sa pari periculos, un fel de "baiat rau". Si multor fete le place imaginea asta la un baiat. Intr-un fel le face sa se simta protejate. Nu incerca sa te lauzi cu ele, sau cu batai de-ale tale si chestii ca o sa pari cocalar.

3 răspunsuri:
| paciotti2010 a răspuns:

Hmm cam da!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi se vad cam urat...ma rog in timp or sa mai treaca putin, dar cred ca cel mai bine poti scapa de ele cu laser sau cu creme pe baza de aloevera, sau bale de melc. fundita?

| Nirvana a răspuns:

Hmm. Crema de galbenele este foarte buna. Nu iti vor trece in totalitate, dar macar se vor diminua cat de cat. Crema de galbenele o gasesti in farmacii. Este vreo 5 lei. Aplic-o de cate ori simti nevoia dupa ce te-ai spalat pe fata si pe maini. Mult noroc in tratarea cicatricilor!