anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am doua intrebari : 1.am cunoscut o fata si chiar ma atrage si chiar o plac, dar e cu un an mai mare ca mine (eu nu am nimic cu chestia asta dar ea are) si mereu imi spune "eu sunt ca o boala nu vreau sa suferi de mine". Var rog spuneti-mi cum as putea sa o apropii de mine / 2. Mi-am cumparat BMX outdoor si imi e frica sa dau trickuri si scheme agresive cu el ca imi e ca se rupe. Ce spuneti ma tine?

Răspuns Câştigător
| BonneLess a răspuns:

1. Mai uita`te in jur sa vezi cate fete mai frumoase ca ea sunt si las`o in pace daca nu te vrea.
2. Fa ce scheme vrei cu BMX -ul pentru ca nu se rupe asa usor happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are nici un rost sa faci smecherii cu bicicleta ca sa impresionezi o fata mai bine stai linistit si asteapta alta ocazie.

| duracell_1163 a răspuns:

1)Bah fete sunt destule,
2)NU se rupe un BMX de la un bunny hop

| Elena_5033 a răspuns:

Pai In primul rand fata aia daca te place o sa vina la tine cand o sa isi dea seama de asta iar tu las.o mai moale nu o stresa ca dupa te respinge...iar bmx.uu am avut si mie una nu mi s.a rupt asa usor dar mi.am rupt eu o manalaughingbig grinlaughing!

| andrei1111 a răspuns:

Bmx - ul nu are legatura cu fata aia laughing

| andrei1111 a răspuns:

Fratilor timpul nu rezolva nimic. Timpul doar trecewinking

| andreeamihaela_3557 a răspuns:

Unele fete le deranjeaza asta ca ea sa fie cu un an mai mare, si pe mine mar deranja.Ar fi cam aiurea dar daca ea te iubeste cu adevarat o sa treaca peste asta, dar daca nu te iubeste cu adevara cum vad in intrebarea ta ca pe ea o deranjeaza nu te iubeste cu adevarat.Parea mea e ca sai mai acorzi cam o luna sa se gandeasca pune-i problema in fata spune-i ce are de gand sa faca. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor!

| sarah19 a răspuns:

Cati ani ai? Sunt fata si stiu mai bine ca ori cine ca nu toate fetele sunt la fel.Ca sa o propi cred ca trebuie sa vb cu ea si sa ii spui ca varsta nu conteaza si mai trebuie inainte de orice sa o intrebi daca are un prieteni doar nu vrei sa intervi in relatia altora.Fa asta daca nu functioneaza imi pare rau pentru tine.Si chestia cu boala inseamna ca daca te apropii de ea vei regreta si cred ca are un prieten, dar totusi intreab-o. Sper sa mearga.