Site-ul asta mie mi se pare foarte bun, am citit la zodia mea (rac) si parca mi-ar fi luat mie cineva un interviu si l-a postat acolo :) http://horoscop.rol.ro/index.php?option=compatibilitati&z1=Leu&z2=Taur
E aiurea si distructiv, sa te iei exclusiv si primordial, dupa zodie! Toate/toti avem si bun si rau in noi... trebuie sa inveti sa vezi si sa aprecieazi valoarea intrinseca a Omului catre care tinzi... altfel, iti va parea rau! Oamenii, in cuplu, se si formeaza si evolueaza impreuna, paralel... La fel, su cu ochii - nu putem alege astfel de detalii fizice, dar putem alegesa fim buni si intelepti
Nu stiu ca nu sunt fata in leu.
Baietu' meu cu ochii verzi e bestial! Ii aluneca ochii dupa toate!
Wrau... yoz leu si baietii taur ma scot dn minti...nu toti sunt la fel dar nu imi plac deoarece nu ma fac sa zambesc, nu ma fac sa am simt bine si mama are o vorba "leul si cu taurul nu se inteleg leul musca dar si cand taurul ii da niste coarne in burta... asta e leul " urasc cand vorbeste cu subinteles
p. s. desigur toata lumea este diferita, daca tu te simti atrasa de el... dar ar fi mai indicat sa afli ascendentele.Multe trasaturi caracteristice omului obtii din ascendent.Merge
xoxooo, mary
2. Baietii cu ochii verzi sunt amagitori, copilarosi, cuceritori si foarte iubitori, cite odata putini sensibili, glumeti si incapatinat... Si cum se zice:,, Ochii verzi sa nu-i crezi"
Eu sunt leoaica si am ochii verzi...intamplarea face ca imi place de un baiat in zodia taurului .
Nu stiu ce sa zic...am citit peste tot ca nu se potrives deloc, dar incapatanarea mea nu ma lasa sa cred, asa ca nu te lua dupa zodie, iate dupa intuitie si ascultati sufletul.
Cat despre ochi... sunt foarte frumosi si mereu am admirat persoanele cu ochii verzi sau albastrii. (Chestia cu "ochii verzi nici odata sa nu-i crezi" este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata).
iriiinaaa întreabă:
Anahiteamo întreabă: