| cipri08 a întrebat:

Am doua intrebari : 1. Cum sa imi fac mustata sa se vada mai bine pentru ca eu sunt putin blond si se vede si ea blonda? si 2. La ce varsta v-ati barbierit pentru prima data? Eu cred ca pe la 14 ani neimpliniti, aveam mustata mare si toti imi ziceau sa ma barbieresc. Acum am 15

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa o razi de totbig grin.Asta e parerea mea ca fata...big grin

11 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Noi blonzii nu o sa avem barba ca a brunetilor.Noi o avem roscata, blonda...nu o sa o ai neagra, neagra niciodata.

| ΔH a răspuns:

Eu la 15 ani m-am barbierit prima data deoarece imi era prea mare.
Acu` am 17 si ce n-as da sa scap de mustata forever big grin

| ecristinamc a răspuns:

Zenno,

Mie imi plac baietii fara mustata sincer, asa cum si baietilor le plac fetelor ce nu au nici un fel de puf la gura.Ete mai bien asa si mai ''igienic''.

Incearca sa te daci ccu orice altceva in afara de lama. dar nu iti face mustat sa se vada...eu una daca un baiat arat fenomenal si il vad cu o mustata cat tataie si mai e si neagra il dau naibii sil fac si boschetarwinking

| mcandr3y a răspuns:

Eu la 13... toata lumea radea de mine... m-am spuarat si am taiat-o! acum arat mult mai bine fara mustata... ar fi bine daca nu ar creste par pe fata si in zonele intime... parerea mea...

| Guitarlove a răspuns:

Si vrei sa se vada mustata asa bine? straight face
Unii ar lua-o definitiv, deoarece fetelor la varsta ta, nu le prea place aceasta mustata. Dar fie cum doresti tu.

| diatns a răspuns:

Daca te razi suficient de des barba ta o sa se faca mai deasa, mai dura si o sa se inchida putin la culoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt perfect de acord cu Silvia! Da`o jos...oh go on.Cand o sa treci de 30 atunci sa-ti lasi mustata, la varsta ta, fetele prefera "cat mai finsmug" laughing

:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratemiu vrea sa isi dea mustata de la 14 ani impliniti.Imi dati si lui un sfat? can sa isi dea mustata jos?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai il satuiti si pe fratemiu cand sa isi dea mustata jos? Are 14 ani impliniti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de acord sa ti-o dai jos.Ca cu siguranta o sa te placa fetele mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sssss