| Pumba a întrebat:

Am doua intrebari.Va rog daca se poate sa raspundeti cat mai repede. Dau fundita.Eu am implinit 14 ani pe 20 august 2010 si inca nu mi-am facut buletin.Astazi merg.Care este amenda pentru intarzierea facerii buletinului? Si ce-a de-a doua intrebare:Si buletinul tatalui meu a expirat(nu de foarte mult timp) cat de repede este gata daca si el il face tot azi(avem nevoie urgenta de buletinul lui)? Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| Mike959 a răspuns:

Multi inainte, nu cred ca-ti da amenda, mi l-am refacut si eu in decembrie si a durat maximum 2 saptamani, poate fi gata si mai devreme dar atunci l-am luat, poate vorbi tatal tau direct acolo!

5 răspunsuri:
| Onutsu a răspuns:

Nu cred ca este vreo amenda, eu nu l-am facut exact in ziua implinirii 14 ani. Eu mi-am pierdut buletinul timp de 1 an jumatate am stat fara buletin si cand am fost sa fac buletin mi-o zis sa zic motivul si am zis ca l-am pierdut de 1 an si ceva. si nu s-a pomenit de nici'o amenda stai linistit/awinking. Succes.

| DSGline a răspuns:

Da ai nevoie de buletinul tatalui tau si da amenda este in jur de 40-100 lei daca nu te prezinti in 15 zile de la data impliniri varstei de 14 ani mai cauta detalii pe "Google".

| BuburuzZzu` a răspuns:

Deci tu pe 20 august 2010 ai facut 14 ani?
Ce coincidenta si eu tot pe 20 august 2010 am implinit 14 ani big grinblushing

| XeeD a răspuns:

Nu se da nici o amenda

| XeeD a răspuns:

Nu se da nici o amenda...si la mine a durat 5 zile