Aceasta este problema ta, daca mai asteptai cativa ani era si mai bine pentru voi, gandeste-te ca pot aparea urmari, dar daca te vei desparti de el, mai tarziu nu iti va parea rau? Ai grija sa te protejezi, pot apare urmari nedorite.
Pai voi stiti daca ati facut bine sau nu. Oricum este devreme dar acum degeaba va mai zic ca deja ati consumat fapta. Si daca iti zic ca e bine sau nu e bine nu mai poti intoarce nimic. Daca va iubiti mult atunci CRED ca ati facut bine. Folositi prezervativul neaparat ca doar nu vreti la 15 ani urmasi. Si continuati dar mai rar de preferat. Corpul vostru inca nu este pregatit.
Timpul iti va raspunde la aceasta intrebare mult mai bine ca noi, pana atunci, protejeaza-te pentru ca el nu cred ca va sti sa o faca avand in vedere ca este la inceput si fara experienta (sunt unii mai mari fara experinta dapa-i el)
Eu cred ca ati facut-o prea repede! sincer eu am 18 si inca nu am facut-o si nici nu ma grabesc! pot aparea si urmari mai putin placute! sfatul meu este sa fiti bine informati la capitolul contraceptie! daca ai avut o experienta placuta poate asta a fost un pas spre maturizare! tu stii mai bine daca e in regula sau nu! cu timpul iti vei da seama!
Pfff la 15 ani ma jucam in fata blocului cred ca te-ai grabit acum o sa suporti consecintele vei vedea mai tarziu oricum nu te pot judeca eu este viata ta la urma urmei si daca va iubiti este bine dar nu cred ca o sa tina mult eu sper sa nu va despartiti dar ai putine sanse eu am aproape 18 ani si nici nu ma gandesc la lucrul asta....in fine bafta in continuare si ai grija de tine pupici:*:*:*
Faptul este deja consumat acum...nu are rost sa ma intrbi daca ai facut bine sa nu...ideea e sa va protejati mereu pentru a evita o posibila sarcina
important este k ai sentimente pentru el si el pentru tine k ati facut. o din iubire si nu neaparat de dragul de a o face si k a fost prima ta experienta de acest gen...
eu zic sa va iubiti in continuare si sa va bucurati de aceasta relatie de acum
bafta
1. Risti foarte mult sa faci peste vreo 20 de ani cancer de col uterin pentru ca ti-ai inceput viata sexuala intr-o perioada in care colul e foarte vulnerabil. De aceea, iti recomand ca toata viata ta sa mergi la ginecolog minim de doua ori pe an.
2. Trebuie neaparat sa te duci zilele astea la ginecolog (in prima luna de la inceperea vietii sexuale) si ai sa o poti face numai cu un parinte sau un tutore. E vital sa te duci.
3. nu uita ca nu exista nici o metoda contraceptiva 100% eficienta, asa ca exista riscul sa deveniti parinti pe nepusa masa. Pregatest-te si pentru aceasta posibilitate deloc de neglijat.
Parerea mea e k decizia ta a fost luata mult prea devreme! faptul ca aman2 aveti o varsta destul de frageda, nu e chiar benefic...mai ales ca el nu e atat de matur cum ar trebui...si nu are experienta in primul rand! dar ceea ce e mai important acum e sa aveti mare grija unul de altul si sa va ganditi la ce e mai bine pentru voi.ganditi-va la un mod de cantraceptie...cautati,cititi,documentati-va.:*:*:*
Mai andreea si eu am tot 15 ani si sunt cu un baiat de un an de zile el are 17 si am vb despre chestia asta adevaraul e ca el isi doreste e baiat il inteleg dar eu nu o fac de acum pentru ca varsta e ink frageda am destul tp pentru asta doar vb atat numi cere mai mult si pot aparea urmari neplacute. e bine daca ai facut-o din dragoste dar nu mi se pare o varsta potrivita pentru asta ...ai destul tp...