| Dania_3548 a întrebat:

Am facut asa cum m-ati sfatuit. M-am despartit de el, dar am ramas prieteni buni. Asa am hotarat. I-am spus ca pentru mine conteaza fericirea lui si nu eu si ca vreau sa fie fericit cu Ana. Am gresit cu ceva? E bine ca inca pastrez legatura cu el? Eu cred ca pana la urma Ana o sa vrea si sex (are 17 ani) si el avand 14 ani... nu stiu cat o sa tina chestia asta. Daca o sa vrea sa se intoarca la mine, daca eu inca o sa il iubesc, credeti ca as face bine daca m-as intoarce la el?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Asta cu buni prieteni e o gognata si cred ca amandoi o stiti.Cat de mult zici ca nu ti-ar pasa cand o sa il vezi cu una pe strada de mana involuntar o sa ti se stranga inima si atunci ai sa intelegi ca nu poti fi prietena cu fostul. Daca de acum incolo va sti sa te aprecieze la adevarata valoare, da mai merita o sansa

2 răspunsuri:
| Bubbles a răspuns:

Nu lasa-l inpace:d

| master_7023 a răspuns:

Da intoarcete la el daca el insista si te iubeste intoarcete, poate ca el sufera ca nu mai esti a lui ii faci rau. si ai zis ca vrei sa fie fericit, atunci fa-l tu fericit. gandeste-te putin. si o sa vezi ca asa e