| Capsuna123 a întrebat:

Am facut cea mai mare prostie.I-am spus ca il plac printr-un mesaj si nu a raspuns, acum nici nu mai vorbeste cu mine si chiar imi pare rau.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| username97 a răspuns:

De ce să îţi pară rău dacă ai spus adevărul?!
Dacă nu a răspuns nu înseamnă neapărat că e supărat sau nervos, poate că e şocat (dar îi trece) sau poate că încă nu l-a văzut. Sincer, printr-un mesaj nu cred că e chiar cel mai bun mod de a-ţi exprima sentimentele, dar e mai bine decât nimic.
Aşteaptă ceva timp, adică 3-4 zile şi dacă nu răspunde, fă cumva să poţi vorbi cu el ca să îţi dea un răspuns.
Dacă e pozitiv ai noroc, dacă nu, măcar ai încercat şi nu ai de ce să te întristezi, pentru că ai făcut ce ai simţit. Succes! big grin

| Capsuna123 explică (pentru username97):

Stiu ca mesajul nu a fost cea mai buna solutie dar nu am avut ce face, in fata nu aveam curaj sa ii spun.A vazut mesajul cu siguranta si daca nu ma placea, chiar voiam sa ramanem prieteni pentru ca era singurul cu care ma simteam bine.

| username97 a răspuns (pentru Capsuna123):

După cum am spus trebuie să faci cumva să te întâlneşti cu el ca să îţi dea un răspuns. Şi atunci îi poţi spune că vrei să rămâneţi prieteni. Dacă nu vorbeşte cu un prieten sau o prietenă de a lui ca să îi transmită mesajul sau poţi folosi din nou un sms. Alegerea e a ta.

5 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el happy

| Capsuna123 explică (pentru Naяutσ):

Nu imi raspunde la mesajee, nici pe facebook, nici pe telefon, si cand ne intalnim, ma saluta si evita sa vorbeasca cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum cel mai bine e sa astepti.
Poate nu a vazut mesajul, iar daca l-a vazut, nu a vrut sa raspunda. Asteapta.
daca nu da niciun semn de viata saptamana asta, spune-i ca iti pare rau si ca nu vrei sa va afecteze relatia.

O sa fie bine! Nu te mai gandi la asta ca n-o sa fii capabila sa faci nimic!