Nu stiu ce sa zic. daca esti sigura ca tine la tine si ca nu mai are nicio treaba cu fosta, eu zic sa incerci sa va impacati... daca si el e de acord.
Incearca sa il faci si tu gelos.Si asteapta. Daca chiar te iubea va veni la tine si iti va da un semn de viata, dar, daca nu vine el du-te tu. Dar totusi, asteapta
Mult noroc
P.S...Am si eu o problema de dragoste, da`mi si mie un sfat. E ultima de la intrebarile mele, multumesc.
Tu pari foarte sigura pe tine, ca fosta nu il mai intereseaza si te iubesc pe tine! Cand tot il sacaia fosta, spuneai ca el ii facea pe plac, right? Gandeste-te putin, oare daca te iubeste asa mult, mai avea vreo legatura cu fosta?
Analizeaza situatia cap-coada mai bine, sa nu ajungi sa fi iar dezamagita.Eu imi doresc din inima sa fi fericita sincer, pentru ca stiu ca atunci cand ai iubire ai totul dar...gandeste-te putin inainte sa faci aceeasi greseala.
Pai.intalnestete o data cu el si spune-i ca inca mai ti la el si nu iti place ca te face geloasa.si poate va impacati...succes.