anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut o poza cu o colega i-am zis sa nu o bage pe facebook ca nu am iesit bine si sa o stearga dar ea a pus-o si tot m-am rugat de ea o ora sa o stearga si nu vrea si i-am zis ca vedem noi maine la scoala,si ca o sa ii para rau, a luat-o pe asta ca o amenintare nu mi-e frica de ea mi-e frica de diriginta ca avem maine toata ziua cu ea si sigur o sa ii spuna ca am "amenintat-o" credeti ca ar trebui sa renunt la toata treaba sau maine sa fie un conflictlaughing ma gandesc ca de la o poza nu are rost si nici nu sunt genu ala.da me enerveaza de mult timp si mi-a mai facut chesti de genu nu pot sa mai tac! Voi ce ziceti, stiu ca pare ridicol laughingScuzati-mi greselile nu am imi avut timp sa corectez.

2 răspunsuri:
| iowy a răspuns:

Propun sa ii ceri scuze si sa "dati mana", cum ai spus si tu sa iasa un asa "tam-tam" pentru o poza. Explicai cu frumosul sa o stearga ca nu iti place cum ai iesit si gata treaba rezolvata! ( Dai report pe fb la aceea poza )
Numai bine!

| yyyyy a răspuns:

Dar de la o poza sa faci asa ceva? Daca nu iti place cum ai iesit asta e! De alta data cand faci poze, poti face cu persoane in care ai incredere. Nu inteleg ceva. Daca ei ii place poza ce problema ai tu?