Scumpa ia-ti un test de sarcina de la farmacie pe care sa-l faci dimineata imedia ce te trezesti...este posibil sa fii insarcinata! daca testul iese pozitiv, trebuie neaparat sa vorbesti cu parintii tai!
Pai cel mai bine cumpara un test de sarcina si fal dimineata pentru ca urina este mai concentrata. pentru a fi rezultatul plauzibil trebuie sa fi trecut 7 zile de la contactul sexual. multa bafta
De unde stiti ce a lasat,ma, in voi? poate chiar esti gravida.dar stiu. Dumnezeu chiar a facut femeia,, c...'' de ramane atunci cand poate gravida si cand vrea barbatul.livia_wwe.stiu ca nu poti numai protejat.te cred.dar acum spun si ce ma apasa pe mine...
Trebuia sa ne zici si cand ai avut contactul.Cel mai simplu e sa te duci pana la farmacie si sa iti cumperi un test de sarcina.[se face la minim 10 zile de la contactul sexual]
De ce ai facut sex neprotejat? Eu nu vreau sa te critic,pentru ca stiu ca acum degeaba iti spunem tot felul de lucruri,raul este deja facut,dar nu crezi ca esti totusi cam mica pentru sex? Si daca tot aveai dorinte din astea,trebuia sa te protejezi, pe langa o sarcina nedorita, ai riscat sa iei cine stie ce boli. Data viitoare sa te protejezi