Încearcă să stai liniştită, să te concentrezi asupra şcolii şi să te protejezi pe viitor. Fă un test de sarcină la 21 de zile de la contact şi - dacă tot zici că nu e momentul pentru un copil - găsiţi o metodă de a vă proteja de o posibilă sarcină.
P. S. Dacă te iubeşte şi te respectă acceptă prezervativul.
In locul tau as lua lucrurile si altfel, nu crezi ca e totusi prea devreme sa te casatoresti? (stiu o sa spui ca va iubiti...) dar sunt si impedimente, nu crezi ca e totusi prea devreme? nu spun sa va despartiti, insa ia lucrurile mai incet, adica mai asteapta, mutati-va impreuna(dp ce termini bacul si intrii la faculatate ) si mai asteptati, nu cred ca e un capat de tara daca nu te casatoresti al 18 ani! asta e parerea mea, faci cum crezi dar incearca sa fi si rationala, iar fluturasii din stomac sa nu iti ia puteara de a discerane (gandeste-te ca este viata ta in joc)! Si acum in legatura cu familia ta, nu cred ca trebuie sa fugi de acasa, dupa cum stii nu cred ca exista parinte care sa-i vrea raul propriului copil (si vorbesc din ipostaza unei adolescente care are si ea discutii in contradictoriu cu parintii, dar care vede dupa ceva timp ca a gresit)...asa ca vorbeste cu mama ta (care a fost si ea cu siguranta indragostita ), explica-i ce iti doresti si apropie-te de dumeaei! Poate au parintii tai oarecare motive pentru care nu-l plac, incearca sa le dovedesti ca este un baiat bun care te face fericita si nu il tranforma pe el in dusmanul lor( eventual tipul care le "rapeste" fata)!
este parerea mea... tu faci cum crezi si cum este mai bine!
succes!
Nu daca esti desi nu ti doresc mai bine intrerupere pentru ca un copil nu e un obiect nu te incinta ca vei pl de acasa. ce vei face? dupa, usor spun barbatii ca. lasa l si apoi gasesc alte pers si tu ramii de git cu un copil. nu te amagi. si apoi nu va mai lasati si voi asa de repede la pat mai fetelor ca nu acest lucru e important. credeti ca nu aveti timp de sex? sau macar protejativa ca nu mai sunteti pe vremea LUI CEAUSESCUsa faceti copii la comanda aveti destule materiale informative pentru contra ceptie etc etc prea sunteti incinse [sau mai bine zis nerabdatoare pentru sex]
Daca e bebe, pastreaza-l, oricum o sa nasti dupa bac si admitere la faculta. Iar daca ai tai sunt naspa cu tine... de ce mai stai cu ei? Daca nu e bebe, eu as zice sa stati cuminti pana la vara, cand poate va si casatoriti.
Ar fi bine sa iti faci teste de sarcina.nu 1 vreo 3. daca esti insarcinata nu ai ce face decat sa ceri ajutor de la parinti.sa avortezi e pacat dar daca nu ai ce face trebuie sa apelezi si la asta.sa te multi in chirie doar pentru ca parintii nu sunt de acord cu relatia voastra nu sunt de acord.sunt parintii tai, ei te.au crescut, si iti vor binele, in plus ca o sa mai apelezi la ei de multe ori in viata. si daca o sa te muti singura la 18 ani nu o sa te descurci pentru ca nu ai cum si cu ce.Concentreaza-te aspupra scolii, du-te la ginecolog, si gandeste-te de 2 ori inainte de a proceda.
Sincer plecatul de acasa nu mi se pare o optiune. nici 18 ani impliniti nu ai, trebuie sa dai si bac-ul. parintii tai nu sunt de acord cu relatia, dar tu tot ai facut sex neprotejat. imi pare rau sa-ti zic dar mi se pare o imprudenta totala din partea ta.
cum adica "in orasul meu"? nici macar in acelasi loc nu stati? si chiria cum o sa o platesti? ca doar ai bac-ul.
si totusi, de ce ati facut sex neprotejat? de ce nu ai luat anticonceptionale? acum spui ca ti-e teama sa nu se fi intamplat vreun accident, desi erai constienta care sunt riscurile sexului neprotejat.
nu stiu cand s-a intamplat, poate poti macar sa mai iei pastila de a 2-a zi.