anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut un calcul al unui trai minim pentru un student la Bucuresti/Iasi (cazare in camin 2 persoane, mancare, igiena, haine, intretineri) si am ajuns pe la1300 lei/luna.Enorm.Cu bursa sociala as ajunge la 1000de lei. Cum sa fac rost de bani? Eu vreau sa dau la informatica iar in orasul meu facultatea e la pamant. Ai mei nu prea pot sa ma sustina si nu stiu ce sa fac. E groaznic sa pierd 4 ani la o facultate nefolositoare. Nu se concepe ideea de a amana studiul...

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Aha, ma gandeam eu ca e bursa prea mare dar nu aveam de unde sa stiu, oricum daca si-ar gasi un job bun, poate ar reusi, dar depinde.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce sacrificii faci... fara iesit la bere, fara tigari, fara mancat prin oras poti sa scoti si la 500-600 ron, dar na cheltuieli mai apa, ba o carte, ba un caiet, ba o haina samd...

| AnonimaOk a răspuns (pentru suntserios):

Nu ma prea pasioneaza alcoolul, tutunul laughing Dar mi se pare imposibil sa traiesti cu 600 de lei. Vreo 150-275 lei e cazarea in camin, apoi utilitati la greu, mancare, haine, igiena...

| neutrino a răspuns:

Ai facut gresit calculul de care vorbesti.

| OldSoul a răspuns:

Pai daca ai bursa sociala de 1000lei, ai putea sa iei un job part time si s-ar rezolva toate problemele.

| Sadop a răspuns (pentru OldSoul):

Bursa este 300 de lei.
Se referea ca cu banii pe care ii ia din bursa, ar iesi la 1000 de lei cheltuiala lunara pe care trebuie sa le suporte el.

| OldSoul a răspuns (pentru Sadop):

Aha, ma gandeam eu ca e bursa prea mare dar nu aveam de unde sa stiu, oricum daca si-ar gasi un job bun, poate ar reusi, dar depinde.

| CinevaNou a răspuns:

Stai asa, de unde bursa de 1000 lei? n-am auzit sa fie atat vreuna.
Si pana la urma nu conteaza atat de mult facultatea pe care o alegi, atata timp cat te dedici si rezolvi calumea proiectele, o sa fii peste cei care aleg o facultate de "renume" si o termina cu toate temele copiate sau platite sa le faca altii.