Sa imi dai si mie site ala sa vad cat de timid sunt .fii relaxata si totul va fi bine
Sa fiu sincera si eu eram foarte timida in clasa a 5 nu vorbeam cu baieti si din cauza comportamentului meu numi faceam prieteni ncii la scoala. dar cu timpul prietenele mele m-au ajutat prin faptul ca am inceput sa ma inteleg cu ele si sa vorbesc. am inceput sa stau din ce in ce mai mult cu ele, radeam mereu si asa am inceput sa prind tupeu. si inca un sfat in legatura cu baietii. fi tu insati imagineazati ca iti sunt prieteni de o viata si vrei doar sa te distrezi cu ei. in concluzie fii mai tupeista bagate in seama ca sa nu ai de suferit.
Nu din teste de pe internet iti dai seama cat esti de timida, ci privind asupra propriei vieti... Daca TU crezi ca ai o problema cu timiditatea (repet - TU - nu testul de pe net), atunci doar cauta locuri in care sa poti fi tu insati, sa fii confortabila. Totusi putina timiditate nu strica . Cat despre prieteni, nu te teme ca in liceu de obicei se leaga si se rup usor prieteniile, si nu sunt multe care tin pe viata. Tu doar incearca sa fii in largul tau, si cine o sa te placa pentru cine esti (chiar si mai tacuta/timida) o sa te anunte el/ea. Sa ai o zi buna