| AlexandraSmiley a întrebat:

Am foarte mult par pe intregul corp!(fund, spate, burtaa, fata)Cum sa-l maschez, sau sa il epilez?

Răspuns Câştigător
| micutadhampir a răspuns:

Nu il tunde, ca o sa ti se ingroase. Incearca sa il decolorezi cu apa oxigenata, ca sa nu se mai vada asa rau, daca nu vrei sa il epilezi. Iar daca alegi epilatulm foloseste ceara. De la crema si lama creste repede si mai des si mai gros, iar de la aparat iti ies fire in piele.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Verisoara mea, are 20 de ani si avea aceeasi problema ca tine. Insa, ea a auzit ca exista un spital, unde sa ii faca o operatie de epiliare, in asa fel incat sa nu mai aiba niciodata par pe intregul corp [marog decat in cap]. Dar, operatie e destul de scumpa. Mi-amintesc ca parca a zis ca era vreo 5000 de euro. [parca] ORicum, operatia era la Bucuresti.
O zi buna!

| AlexandraCroft a răspuns:

De preferat este sa te epilezi cu un aparat,un exemplu de epilatoreste cel de la Braun Silk-epil, nu`ti face griji daca o sa simti o oarecare durere minuscula, senzatia va disparea odata ce te obsnuiesti cu ea.

| Crisis a răspuns:

Exista ceara.

| Andreea114820 a răspuns:

Daca il epilezi creste si mai mult si mai vizibil... cum sa iti spun eu... "tunde-l" dar pana la radacina, fara sa ii smulgi radacina.

Sper ca ai inteles ceva... laughing te pup :* fundita? tongue

| Bogdan19999 a răspuns:

Fa-ti un control endocrin.

Funda?

| alexutza697595 a răspuns:

Off. Incearca cu benzi de epilat, sau cu ceara, sau cu crema depilatoare. Pe toate le gasesti la farmacie.

| gogaie a răspuns:

Poate găsești răspunsul tău aici http://tedoareminteacunoi.blogspot.com/ :D