| Blnda17 a întrebat:

Am foarte multe cosuri pe fata.Cum sa scap de ele intr-o saptamana?

Răspuns Câştigător
| iuliana21 a răspuns:

Eu am folosit zineryt si e foarte foarte bun...iti zic eu k l-am incercat pe pielea mea

17 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Eu am folosit Zynerit...si gata am scapat si cosurile nu au mai revenit! big grin
in gasesti la farmacie si costa pana in 50 de rontongue
te dai cu el de cel putin 2 ori pe zi!

| Brigitta a răspuns:

Eu stiu de Zineryt; e f puternic; iei de la farmacie. Trebuie folosit cu moderatie. Dar ceva tratament si mai puternic doar un dermatolog poate sa-ti prescrie.

| Biby a răspuns:

Buna.
Mergi al dermatolog si iti recomanda ceva sau te dai cu zineryt pana apar rezultatele.
Sper ca te-am ajutat!

| idanna a răspuns:

Zineryt... te asigur ca scapi...sora mea numai asa a scapat si a incercat multe alifii, medicamente si tot felul chiar prescrise de doctori...Cam usuca pielea dar da-te fix numai pe cos de 2 ori pe zi...BAFTA

| miha1984ingerash a răspuns:

Mergi la dermatolog... e cel mai bine asa. el iti va da tratament adecvat.nu lua tot felul de creme de care auzi sa nu-ti faci mai rau. daca totusi nu vrei sa mergi i-a de la farmacie cutaden, ti le usuca.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi mergi la un dermatolog ...sau poti folosi produse de la Avone sau Oriflame sunt destul de bune happy, poti sa-ti cumperi niste produse pentru curatarea tenului...si niciodata sa nu'ti storci cosurile asa doar le inmultesti si le scoti in evidenta mult succes, Dyanna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt e ff bun... crede-ma...eu am sacapat de cosuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum scap de petele rosi de la cosuri dupa ce mi se duc cosurile?
va rog sa imi ziceti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat de la farmacie. eryfluid. mi la recomandat farmacista.si au disparut dupa 5 zile. inainte foloseam fond de ten pentru a le asunde. acum dp ce l`am folosit numai am nevoie de fond de ten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o problema. Du-te la farmacie si vezi ce-ti recomanda.Asa am facut si eu si mi-a dat AKNESOL.Este un fel de solutie pentru tratarea cosurilor. E bun daca nu incetezi sa te mai dai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu crema de la avon-masca de pepene e foarte buna costa 35lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu va sfatuiesc sa incercati Acnezine de la Revitol: crema si pastilele. Veti scapa sigur de cosuri. Merita sa incercati! www.revitol.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt e un "rahat" nu este bun de nimic cu cat dai mai mult cu atat iti apar mai multe am vazut pe pielea mea, intr-adevar in primele 2 saptamani de tratament au cam disparut cosurile dupa ce am intrerupt tratamentul au reaparut de 10 ori mai multe... fac sport, iau vitamine, mananc corespunzator, am o igiena mai mult decat perfecta, si tot am cosuri! Medici romani in special dermatologi sunt niste prosti la fiecare pacient prescriu aceeasi reteta sa scape mai repede de ei, am fost in afara la un medic dermatolog si in 2 saptamani de tratament sau vazut rezultate cat in 4 ani cu medici nostri de tot rasu...Va sfatuiesc sa fiti tari pentru ca cosurile sunt foarte daunatoare in general mental si multi ajung la depresie! Va urez bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu suc de limona

| deathslick a răspuns:

Si cat costa acest zineryt?

| punkygirl23 a răspuns:

Am auzit mereu nu iti sparge cosurile, eu una mi le sparg ca sa scap de ele dar dupa ce mi le sparg imi dau cu un pic de zeama de lamaie ca sa nu se inroseasca locul apoi dau cu apa oxigenata si apa de curatare a tenului... dar nu iti garantez ca nu o sa iti apara mai multe mie nu imi apar... dar fiecare cu fata sa:*:*:*