| Jonsdottir a întrebat:

Am folosit Aknesol cam o luna jumate si nu mai am acnee. Dar mi'au ramas niste bubite mici, destul de vizibile si niste gaurele mici.Nu am stors cosurile dar tot mi'au ramas niste gauri. Cum pot scapa de ele? Inafara de a astepta pana se regenereaza pielea
Merci happy

16 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Ceaiul verde (pliculetul folosit) si gelul de aloe vera ajuta la o regenerare rapida. Se lasa jumatate de ora, apoi se clateste se curata fata si se hidrateaza cu crema. Mastile cu miere ajuta de asemenea, si desigur o alimentatie sanatoasa, cu multe lichide fara e-uri!

| Jonsdottir explică:

@rozalia25 ce mancare nu are e-uri in ziua de azi?!

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea eu iti recomand sa iei de la farmacie, argila cantitatea cea mai mica si sa faci un amestec cu apa, pe care sa il intinzi pe fata si sa stai asa 20-30 de minute apoi sa clatesti bine fata si sa aplici o crema hidratanta; citeste pe Google despre argila, propietatile curative si vindicative. Lucien.

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

@ dee dee

fructele dar nu cu prajytura etcwinking

| loveyousomuch92 a răspuns:

Se intampla des sa-ti apara bubite dupa tratament.nu stiu sigur un tratament dar pana mai se rezolva te-ar ajuta un fond de ten! pentru a le acoperi! iar daca vrei un tratament ar fi bine sa intrebi un doctor dermatolog!

| ina_4413 a răspuns:

Folo ste crema cu extract de melc, dar nu formula romaneasca.Vei gasi pe net toate informatiile despre aceasta crema.Intradevar este buna si scumpa dar merita, eu am folosit-o.

| Jonsdottir explică:

@luciana am incercat cu argila pana mi-a iesit si pe ochii si pe urechi, tot nimic sad

| Jonsdottir explică:

@hahahahah.asa.e.cum.spun.eu poti sa traiesti numai mancand fructe?!

| Jonsdottir explică:

@loveyousomuch92 nu cred ca este indicat sa folosesc fond de ten de la 11 aniwinking si doctorii dermatologi, am fost la o gramada de doctori dermatologi dar nici unul nu m'a ajutat, toti imi spuneau sa folosesc Zineryt la care nu am nicio reactie! Din intamplare mi-a spus cineva ca i'a trecut acneea cu Aknesol

| Jonsdottir explică:

@ina vreau o crema romaneasca, pentru ca mi se par mult mai bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa fiecare baie fa-ti o infuzie de ceai de musetel... face minuniwinking

by YuMi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare pls: cum ai folosit Aknesol-ul? Am inteles ca se aplica dupa curatarea tenului, dar cat tp se lasa sa actioneze: de seara pana dim sau o ora si apoi se aplica crema hidratanta? Multumesc mult happy

| Jonsdottir explică:

Pai...eu am tenul foarte gras si nu am folosit crema hidratanta. Cel mai bine e sa te dau cu Aknesol de 2 ori pe zi, dimineata si seara si sa'l lasi sa actioneze pana te dai urmatoarea data. Daca ai tenul mixt lasa'l sa actioneze 2-3 ore si dupa aplici o crema hidratanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru raspuns happy Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru raspuns happy Numai bine!

| AndreeaLove10 a răspuns:

Buna! Am o intrebare, dupa ce te dai cu apa calduta pe fata te stergi, si dupa aplici gelul sau pe fata umeda?