| Alecsandraa29 a întrebat:

Am fost acum ceva vreme cu un baiat. Suntem la acelasi scoala is facem si pregatire la amte si romana impreuna. Inainte vbeam prin meaaje dar acum nu prea maifacem assta. dar mai multi pieteni de ai mei au observat ca se uita foarte insistent la mine, la pregatire in mare parte imi vbeste ft frumos dar ezita sa imi vbeasca in general. n intwlnim deseor i privirile apoi schimbam directia. Imi puteti spune care e motivu pentru care seuita la mine. nu inteleg. Funda + vot!big grin

Răspuns Câştigător
| giovannutzu a răspuns:

Te place dar poate ca e mai timid ca tine! fa tu primul pas.vb cu el intre 4 ochi, spune-i cai placi.de multe ori si baiatul are sentimente si emotii nu numai fata.ai este prica de raspunsul tau din cauza asta nu vine el la tine.ast funitza tongue :*

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te place dar nu vrea mai mult din moment ce nu va vb

| MaDaLuKa a răspuns:

Te place! Inca te mai place! Asta este sigur, incearca si tu sa vorbesti cu el si vezi care e motivul dar eu iti spun ca te place. Funda? Plz?

| lara987 a răspuns:

O zic din nou.happy Te place si multhappy!

| Alecsandraa29 explică:

Nu stiu ce sa zic :-s pentru ca el.e genu de badguy.:-s. oare chiar ma place:-s?

| TitiDrLove a răspuns:

Te place dar e timid sa poate ca ii e teama... vorbeste tu cu el si ai putea sa il intrebi de ce face asta