anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost ales anul trecut sa merg la olimpiada de TIC si am facut foarte bine la judeteana, desi nu am ajuns la nationala, am fost in primii 5.
Acum intrebarea este daca anul acesta ajung la nationala si vin si cu vreun premiu de acolo, ma va ajuta pentru politehnica din Bucuresti, fiindca am vazut ca exista si unele locuri de olimpici?
Daca nu ma ajuta acolo, unde imi poate fi folositor premiul de la olimpiada, pentru ce facultate?
Nu vreau sa pomeniti ca daca merg castig experienta, deoarece sunt constient de acest aspect.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Nu te va ajuta enorm, sa zicem ca vei avea un plus la dosar. Nu cred ca exista facultăți unde îți va fi de folos o diploma sau premiul 1 pe tara. In general cel mai recunoscut e ECDL-ul, ăsta chiar te ajuta mult, mai ales daca ai diploma cu toate modulele date. happy

3 răspunsuri:
| Biu009 a răspuns:

Hmm nu stiu sigur daca te ajuta olimpiada de TIC. Cea de mate sau de info da, poti sa intri direct la politehnica pentru ca esti olimpic, fara sa mai dai admitere

| DaWTF a răspuns (pentru Biu009):

La politehnica se accepta doar olimpicii la mate si info? Cei de fizica nu sunt acceptati?

| Biu009 a răspuns (pentru DaWTF):

Nici asta nu stiu sa iti spun. Daca intrebi pe cineva care lucreaza acolo sigur iti va raspunde.