| ana_8081 a întrebat:

Am fost anuntata ca am castigat la o tombola avon la care ma inscrisesem anterior.as vrea sa stiu daca pentru a`mi ridica premiul trebuie sa devin reprezentant(asa zic uni). cine ma poate ajuta. funda:X

4 răspunsuri:
| Deealovestpu a răspuns:

Hehe iti spun ca si eu am castigat la tombola Avon.o sa-ti dea ori o bratara ori o pereche de cercei, acesta e marele premiuhee hee...Si da, o sa incerce sa te convinga sa devii reprezentant, tu ii poti spune ca nu ai cui sa ii vinzi aceste produse dar cadoul il vei primi totusihappy. MULT SUCCES!

| selfish lover. a răspuns:

Buna!
Nu esti obligata sa devii reprezentant. Trebuie sa te prezinti la sediu Avon ca sa iti ridici premiul (de obicei ceva foarte ieftin si nefolositor...) iar acolo liderii iti vor prezenta avantajele unui reprezentant Avon, daca vrei te inscrii ca reprezentant, daca nu vrei poti sa spui ca te mai gandesti si ca o sa revii...

| ilegale a răspuns:

Nu trebuie sa devii reprezentantwinking. Ei vor incerce sa vada daca vrei sa fii dar nu iti dau premiul frumusel stai calma happy

| nina52 a răspuns:

Si eu am castigat lo o astfel de tombola, dar ceilalti au dreptate nu iti dau premii de valoare mare