| ioio232 a întrebat:

Am fost azi la scoala si studiam o balada cu pasa hassan de george cosbuc daca nu ma insel
si la un moment dat profesoara ma enerva (si nu numai pe mine pe multi din cls) cand tot zicea ca romanii au fost viteji si foarte curajosi si ca turcii sunt fricosi si amarati slabi si nu sunt in stare sa se apere
cand am ajuns la un punct de genul
Fulgerul Saian cazut de pe cal...
profesoara a spus ce trasaturi extragem
si ea a spus ca saian a fost slab si fricos nu ager ca fulgerul pentru ca nu s-a mai ridicat de jos
de fapt cea ce insemna ca este mort
i-am exprimat punctul meu de opinie si a spus ca fac observatii care nu sunt necesare si sa i demonstrez ca autorii au exagerat
As fi putut continua si multi din cls ar fi zis ceva da nu vrea nimeni sa se puna prost cu ea.
1. Dc sunt unii profesori asa?
2.Nu credeti ca sunt cam exagerate baladele astea?
adica romanii sunt curajosi si viteji pe cand turcii sunt slabi si fricosi
dar pun pariu ca turcii scriu la fel si adevarul e undeva la mijloc

3 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

laughing) Da, românii sunt cel mai curajos popor, de asta şi pe parcursul războaielor au fost mereu de partea celor care deţineau puterea. Şi de asta acum ne conduc americanii cum vor... Suntem schimbători ca vântul, de ce? pentru că suntem un popor de laşi! Profa ta nu vrea să vadă realitatea, că doar... "adevărul doare".

| ioio232 explică:

Eu cred ca profesorii sunt cam prostuti find axati doar pe ce trebuie sa predea ne avand creier pentru alte lucruri
daca o intrebi de gramatica stie sau de alte lucruri legate de materie daca o iei cu apropori si debateri imd sare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord ca tinewinkingdar sunt si unii foarte de treaba