| Piciiiiiuuuu a întrebat:

Am fost cu o fata acum 1 an, poate chiar doi, nu ne mai vedeam, ne-am despartit (pe scurt), ea s-a certat cu parintii ei din cauza mea, depresii, a fost ceva serios, m-am despartit de ea, eu. Pana la urma am cazut amandoi de acord sa continuam sa vorbim, nu prea am vorbit, de revelion imi da mesaj printr-o persoana comunca ca ii e dor de mine, initial si dovada SS sa-mi dea mie daca nu cred eu. Ii dau mesaj, sa ne impacam, o iubesc extrem de mult pe fata respectiva...credeti-ma. Ii dau mesaj, o sun, ma ignora, vreau doar sa vorbesc cu ea, sa stabilim niste chestii, ce-a fost intre noi. O sun..."nu stiu, am treaba, trebuie' sa inchid" nu sunt genu' stalker sau ceva. Dar vreau doar inca o sansa pur si simplu si o fac cat e dragut se poate nu animalic, tiganesc etc. Vreau pareri, cum sa fac macar sa vorbesc cu ea, nu sa ma intalnesc "random" vreau doar sa ma vada. Sa fie iar ca la inceput, m-a iubit enorm de mult. Fetele/baietii vreau sfaturi. Bafta, mersi frumos pentru rabdare.

Răspuns Câştigător
| Weedier a răspuns:

Se spune ca ciorba reincalzita nu mai e la fel de buna. Deci ca la inceput nu prea are cum sa fie. Eu cred ca daca o relatie nu a mers o data,a doua oara nu prea are cum sa fie altfel. Poate doar daca partenerii au invatat din greselile trecute si nu le mai repeta.
Tu continua sa o cauti daca mai vrei ceva cu ea,insa totul depinde de ea. Daca alege sa nu-ti raspunda,ori si-a gasit fericirea in alta parte,ori nu mai simte nimic pentru tine.
Gandeste-te si la posibilitatea ca ea sa fi spus lucrul ala, ca ii e dor de tine, doar ca sa o cauti tu si apoi sa te faca sa suferi, in semn de razbunare ca te-ai despartit de ea. Crede-ma, orgoliul poate fi foarte puternic laughing

7 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns (pentru Weedier):

Imi place cum gandesti! "Gandeste-te si la posibilitatea ca ea sa fi spus lucrul ala, ca ii e dor de tine, doar ca sa o cauti tu si apoi sa te faca sa suferi"

| Weedier a răspuns (pentru RainmakerX):

Vai,multumesc kiss
Am invatat sa ma astept la orice de la oameni.

Eu nu am mari asteptari de la unii dintre ei... unii sunt atat de previzibili incat poti sa-ti dai seama instant de ce au de gand sa faca. Oricum este bine sa gandesti asa, ai gandit exact ca si cum te-ai fi aflat in pielea "faptasului", imi place asta smug
Bafta!

Ai dreptate, numai ca mai sunt si persoane inteligente care stiu cum sa-si joace rolul. Mai devreme sau mai tarziu se dau de gol si iti dai seama de adevarata lor fata, dar e bine sa fii precaut.
Oricum eu detest asemenea persoane.

E bine sa fii precaut chiar si cu prostii... Ai dreptate, nu poti sa stii daca cineva este prost sau daca se preface doar. Cine stie ce tintesc ei de fapt? Eu unul am mai intalnit astfel de persoane dar nu a fost ceva serios intrucat nu au putut sa-si joace rolul pana la final...a fost prea mult pentru ei.

Nimeni nu poate sa joace pana la final.
Oricum, cei intr-adevar inteligenti isi dau seama ca nu are rost sa-si bata capul si iti spun in fata ca nu te suporta laughing Dar sunt foarte putini. Foarte laughing

...mie aproape toata lumea imi spune in fata ca nu ma suporta si cei care nu o spun in fata o spun pe la spate si tot ii aud rolling on the floor