| d3utzsa a întrebat:

Am fost cu un baiat 1 an si 2 luni. ne-am iubit foarte mult la inceput, si nu puteam sa stam unul fara celalaltlove struck cand aveam vreo 7-8 luni ceva de genu se racise pur si simplu imi spunea ca nu mai ma iubeste si tot felul de chestii.cand am fqt 1an el a cunoscut o tipa in timp ce noi eram un pic certati, si s-a combinat cu ea! imi trimetea mesaje sa il las in pace ca o iubeste pe ea, ca nu mai vrea sa auda de mine, chestii din astea. mi-a cerut apoi niste sume de bani cu imprumut ca are nu stiu ce pb si bine inteles ca faceam p reaq in 4 sa ii dau si nici banii nu ii mai vroiam inapoi.km asta este pe scurt povestea noastra.nu am vb deloc cu el din iunie, iar acum 2 zile m-a sunat sa ma intrebe cfk si chestii din astea:X a vb fffff frumos cu mine dar nu a zis absolut nimic nci unul din noi sa ne impkmwinkingdaca ar fi sa imi zic sa ne impacam, voi ce credeti? ca se impak cu mine pentru bani si mai stiu eu ce sau ca ink mai tine la mine? eu sunt foarte derutata si nci nu stiu ce sa mai credcryingajutati-ma va roooggg...si scuze ca v-am fqt sa cititi km mult
:*

3 răspunsuri:
| Andrei1496 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic.nu am fost in multe relatii (am 14 ani). da eu cred ca ar trebui sa te impaci cu el si sa ii mai dai o sansa. daca vezi ca tot iti cere bani atunci clar s-o impacat cu tine numa pentru bani
da in pricpiu mai dai o sansa

| 21Ada a răspuns:

Cred ca banii sincer cum sa iti faca asa ceva si sa il ierti? stai calm mai sunt multi baietiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh! Sti foarte bine care este parerea mea! la draq cu el ca nu meritabatting eyelashes! lasa`l in pace sa-l bage astia la coruptie de minore laughing))!