| vrajitoarea_1628 a întrebat:

Am fost cu un baiat 1 luna de zile apoi dintr-o data nu ma mai sunat, nu am mai vorbit. Eu nu am vrut sa-l sun, sa intru pe el pe mess...deoarece am zis ca apoi o sa zica ca sunt lesinata dupa el, si ca-l stresez, si am sperat ca o sa ma caute el, dar a trecut 1 saptamana si el nu a dat nici un semn de viata... oare i-a placut de mine cu adevarat sau a fost 1 saptamana degeaba si cand s-a saturat pur si simplu a uitat d emine; problema e ca eu chiar m-am idragostit de el:-

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate baiatul are probleme, nu stiu suna-l poate s-a intamplat ceva.Intr-o luna de zile trebuia sa va cunoasteti nitel mai bine, chestiile de genul asta sunt pentru perioada de tatonare.Nu conteaza cine suna, atat timp cat vorbiti

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Problema e la tine nu la el neaparat. Tu nu ai vrut sa il suni sau sa il intrebi pentru ca dupa ar fi spus ca esti lesinata dupa el? interesanta gandire dar scuza-ma total eronata.Pai tu nu vrei sa iti rezolvi problema ta? A ta nu a lui? Nu spune nimeni ca esti lesinata sau orice astfel de povesti daca ii dai un telefon si il intrebi de ce nu te-a mai cautat.Problema e ca, chiar te-ai indragostit de el, pai atunci cauta-l pe mess de exemplu daca altfel nu poti si intreaba-l nimicuri, chestii neinteresante, vezi cum decurge discutia si iti dai seama rapid din modul lui de raspuns daca ar vrea sa aiba ceva cu tine sau nu. Daca ce vezi e pozitiv mergeti inainte, daca ce vezi e negativ uita-l si nu te mai chinui degeaba.Bafta!

| Foxilikkkă a răspuns:

Daca il suni sau il cauti nu inseamna ca esti lesinata dupa el.happy Ii poti da un simplu sms sau sa-l suni si sa-l intrebi ce face pentru ca nu a-ti mai vorbit de mult. E ceva normal.happy
Ai grija ce faci.:*